4 najbolja drogerijska beauty proizvoda za obrve na jednom mjestu!

Antonija Andabak 10. studenoga 2019.

Uredne, definirane, simetrične obrve apsolutni su must have detalj na koji valja obratiti posebnu pozornost!

Obrve su, procjenjujemo, unatrag pet godina postale detalj na licu na koji mnoge žene obraćaju veliku pozornost. Japansko iscrtavanje, oblikovanje threadingom, profesionalno čupkanje, popunjavanje..samo su jedne od metoda kojima se postižu uredne obrve.

Uređivanje voskom, korektorom i gelom za obrve samo su bonus za malo izvježbaniju ruku, ali nije nemoguće i samostalno postići divne, prirodne obrve.

Sretni što se u modu vraćaju prirodne obrve dok se jako iscrtane, predebele i über-naglašene obrve totalni out, izdvojili smo četiri drogerijska proizvoda koji cjenovno odgovaraju za svačiji budžet.

1. L’oreal Paris Brow Artist pomada za obrve

Za cijenu od oko 70-ak kuna isplati se posegnuti za ovim traženim proizvodom koji smo odabrali u top četiri jer je njegova trajnost izuzetna, kao i pigmentiranost.

Uz pomoć četkice nanesite proizvod i strpljivo blendajte jer vjerujte, rezultat strpljivog blendanja se isplati pošto ćete dobiti uredan i prije svega-prirodan izgled.

2. Nyx Eyebrow Cake Powder

Bogat izbor boja garantira da ćete pronaći idealnu nijansu. Savjetujemo da budete realne sa svojom prirodnom bojom obrva i odaberete maksimalno jednu nijansu tamniju boju od vaše prirodne. Odustanite od prevelikog kontrasta jer jedino što ćete postići jest neprirodan izgled. Odlična stvar u ovom pakiranju jest što imate i vosak koji će učvrstiti obrve i olakšati iscrtavanje.

Jedina, rekli bismo, zamjerka make up kita jest mala četkica za iscrtavanje koja može poslužiti u hitnim slučajevima, ali ako želite pravo rješenje-uložite u četkicu s kosim i kraćim dlačicama za maksimalni rezultat.

3. Catrice Brow Hero 2in1 Brow Pomade & Camouflage vodootporni gel za obrve

Ako ste jedna od onih koji imaju mnogo praznina i rupica na obrvama, ovaj Catrice-ov proizvod mogao bi biti pravi pogodak za vas. Vodootporna formula garantira izdrživost proizvoda, a gelasta tekstura jednostavno nanošenje.

Proizvod dolazi u dvije nijanse: So Gigi za svjetlokose i So Bella za brinete. Nakon nanošenja, predlažemo iskoristiti korektor kojeg u tankoj crti nanesite ispod luka obrva i počistite eventualne nepravilnosti. Ovaj proizvod od nas ima čistu peticu.

4. Essence Make me brow gel maskara za obrve

Ovaj famozni proizvod već se neko vrijeme nalazi na tržištu i imamo samo riječi pohvale. Dolazi u dvije nijanse, 01-Blondy Brows za plavuše i 02-Browny Brows za brinete.

Ovo je izvrstan proizvod za sve žene koje nemaju puno vremena za “trackanje” pošto sadrži četkicu s kojom je rukovanje i nanošenje proizvoda vrlo jednostavno. Napomena: pigmentiranost nije visoka, stoga i napominjemo da je ovaj proizvod idealan za postizanje prirodnog izgleda.