15 “to go” frizura koje će izgledati fantastično i kada ste u žurbi!

Antonija Andabak 03. siječnja 2019.

Jedino što trebate jest ukrasna marama i par upečatljivih ukosnica!

Ako se ne smatrate vještima u izradi zahtjevnijih frizura čija izvedba traje više od sat vremena te često tražite pomoć profesionalaca, lako biste se mogli umoriti i odlučiti na “ziherašku” frizuru koja je osuđena na rijetku ili nikakvu promjenu. Pomalo dosadno, zar ne? Svrstavate li se u kategoriju žena koje vječito nose raspuštenu kosu ili pak ne izlazite iz kuće bez repa ili brzinski napravljene punđe, čitajte dalje pošto se u tekstu nalazi savršeno rješenje za značajne promjene vašeg stila frizure.

Doista ne trebate drastično skratiti kosu ili promijeniti boju iste da biste skinuli taj teret promjene s leđa. Ako u posljednje vrijeme razmišljate kako bi bilo dobro osvježiti frizuru, dovoljno je naoružati se ukrasnim trakama, vrpcama i ponekom upečatljivom ukosnicom za savršeno jednostavnu izvedbu koja rezultira profinjenom i upečatljivom frizurom.

Odaberite vrpce u vašem stilu, vibrantnim bojama oslikane svilene šalove, vrpce animal uzoraka koje ćete uplesti u kosu, zavezati oko visokog repa ili punđe – izbora je doista napretek. Ove jednostavne frizure možete napraviti kada ste u nedostatku vremena, a hitno vam treba efektno rješenje, ili pak za ležerne zabave na kojima će vaša frizura biti nesumnjivo zamijećena.

Inspiraciju potražite u sljedećim idejama….

View this post on Instagram

Time to double-down.

A post shared by KRISTIN ESS INC (@kristin_ess) on

View this post on Instagram

Summer brunette, lived-in @kapelika_hair_accessories

A post shared by Javier Juarez (@javierjuarezhair) on

View this post on Instagram

Pearls x Pony Bun 🖤

A post shared by KRISTIN ESS (AND LOTS OF DOGS) (@kristin_ess) on

Podijeli članak