FOTO by My Istria

Putovanja

Luksuzno uređena vila za romantičan vikend u dvoje

Daria Lovrić 19. travnja 2022.

Iskoristite slobodne dane i provedite ih u romantičnoj Istri...

Ako vam je dosta posla, užurbanog načina života i želite provesti vikend pun romantike s voljenom osobom daleko od obaveza, pronašli smo idealno mjesto za weekend getaway udaljeno samo dva i pol sata od Zagreba.

Moderna Villa Cubic, smještena je blizu Pule u malom mjestu zaseoku, zvanom Peroj. Vila pruža sve što je potrebno za bijeg od svakodnevice i za romantični odmor u dvoje. Ovaj vrhunski smještaj idealno je mjesto za opuštanje, roštiljanje i odmor na suncu pored bazena.

Prizemlje vile sastoji se od spavaće sobe s udobnim bračnim krevetom, jedne kupaonice i prostranog dnevnog boravka sa SAT TV-om. Ova moderna vila ima potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicom, dok iz dnevnog boravka imate izravan pristup bazenu i vrtu.

Vila je potpuno opremljena i uređena s puno pažnje i pruža toplu atmosferu. Ispred vile nalazi se bazen u kojem možete uživati u toplom ljetnom povjetarcu, kupajući se ili odmarajući na modernim ležaljkama sa svojim partnerom. Na samo nekoliko koraka nalazi se plinski roštilj na kojem možete pripremiti ukusna jela za svoju voljenu osobu.


Vila je smještena na idealnoj lokaciji i u blizini malih trgovina, barova i restorana do kojih možete doći pješice ili biciklima. Vila u svojoj bogatoj ponudi ima i bicikle za vas i vašeg partnera kako bi na što ljepši način doživjeli prirodu koja okružuje Villu Cubic.

Položaj same vile također je idealno polazište za mnoge dnevne izlete. Ako ste ljubitelji aktivnog odmora preporučujemo vam da posjetite Motovun, Pulu, Vodnjan i NP Brijuni. Naš osobni favorit je magični Grožnjan. Nazvan gradom umjetnika, Grožnjan je poseban po kulturi i bogat brojnim galerijama i ateljeima.

Više informacija o ovom romatičnom i luksuzno opremljenom smještaju možete pronaći ovdje.