FOTO by Amazon

Zabava

Pokloni za muškarce koji pola dana provedu u toaletu

admin 02. veljače 2022.

Zašto muški provede pola života u toaletu

Bez obzira na brojna istraživanja, upitnike, ispitivanja, fokus grupe i ostale znanstvene metodologije još uvijek ostaje misterij zašto muškarci toliko vremena vole provoditi na toaletu. Sportske novosti, igrice na mobitelu pa čak i gledanje serije samo su neke od aktivnosti koje okupiraju mozak svakog muškarca prilikom odlaska na wc pa tako i jedna najobičnija nužda zna trajati predugo.

Neki muškarci jednostavno vole toalet jer tamo imaju prijeko potrebni mir gdje ih nitko barem na nekoliko trenutaka neće uznemiravati. Muškarci odlazak na wc vide kao bijeg u kojem imaju priliku raditi ono što van toaleta predstavlja jednostavan gubitak vremena.

S obzirom na to da li podupirete da vaš muškarac provodi sate i sate na toaletu umjesto da sluša vaše probleme pronašli smo dva poklona kojim ga možete iznenaditi.

Ako vam ne smeta vječnost koju provode u kupaoni iznenadite ga novom igrom koju će bez problema instalirati i prakticirati prilikom svakog odlaska na wc. S obzirom na to da znamo da je golf igra za bogate omogućite mu da se barem u toaletu osjeća kao pripadnik visoke klase.

Foto: Amazon

Ako vam užasno smeta vrijeme koje vaš muškarac provodi na toaletu onda je pješčani tajmer koji odbrojava vrijeme prava stvar. Da sat iscuri potrebno je pet minuta što je sasvim dovoljno za jedan odlazak i nema smisla da nepotrebno gubi vrijeme.

Foto: Amazon

Bez obzira koju varijantu poklona odabrali, jedno je sigurno, a to je da postoji tajna i neraskidiva veza muškarca i toaleta.