Beauty savjeti svjetskih TOP modela koji će koristiti svakoj ženi

Viktoria Mikulić 10. siječnja 2017.

Danas, dijelimo s Vama korisne savjete supermodela koje definitivno vrijedi isprobati.

Beauty savjeti – Uvijek se divimo ljepoti i šarmu poznatih top modela dok poziraju na naslovnicama modnih časopisa. Međutim, kada se ugase svjetla pozornice, ove djevojke zapravo su kao i svaka druga žena u stvarnom životu. Jedina je razlika što ove fenomenalne žene provode više vremena brinući o izgledu i njezi kože, budući da imaju takav posao. Prava ljepota otišla je mnogo dalje od razvikanih tretmana, estetskih zahvata i krema koje koštaju pravo bogatstvo. Suprotno uvriježenom mišljenju, modeli često koriste jeftinu kozmetiku ili vlastite prirodne recepte kako bi pomogli vratiti zdravlje svojoj koži i kosi nakon brojnih revija.

Kao i svaka druga mlada dama, Adriana Lima se također bori s lošim tenom i prištićima koji se s vremena na vrijeme pojavljuju na njenoj koži. Međutim, pronašla je način kako ih se brzo osloboditi, i to pomoću ulja čajevca. Dva puta dnevno, natapka ulje čajevca na maramicu i nježno prođe po upaljenim područjima.

Gigi Hadid je otkrila jedan praktičan savjet od svoje majke. Ona svaku večer stavi malo paste za zube na prištiće kako bi se preko noći osušili. Smatra da se takvi problemi mogu riješiti na vrlo jednostavan način, bez bacanja i bacanja novaca na skupe kreme. Njen savjet za sve žene je: „Jedite zdravo i vježbajte kako biste ostale u formi – no tu i tamo pojedite i koji hamburger kako biste ostale pri sebi 😉

Miranda Kerr otkrila je kako je četkanje tijela sastavni dio njezine svakodnevice. U tu svrhu, koristi suhu četku s prirodnim čekinjama. Preporučuje da četkanje započnete od nogu prema prsima, zatim očetkate svaku ruku počevši od dlanova prema ramenima. Ovakva vrsta masaža ne samo da će izgladiti vašu kožu i očistiti je od starih stanica, već poboljšava cirkulaciju krvi i limfe te tako sprječava nastanak celulita. Beauty savjeti.

Također, ulje šipka jedan je od najvažnijih proizvoda za njegu kože ovog popularnog modela, koji uvijek pronađe mjesto u njezinoj torbici. Bogato je vitaminima i antioksidansima, a ujedno je i efikasna pomoć protiv starenja. Miranda ga nanosi svake noći prije odlaska u krevet. Ulje transformira i njeguje kožu, čineći je sjajnom i mekanom tijekom noći, Nakon svake revije gdje mora nositi tešku šminku, Miranda ovo ulje koristi kao kremu za hidratizaciju.

Za sve one djevojke koje vole pokazati svoje lijepe noge, Heidi Klum ima odličan savjet. Vjerujte , nije nemoguće imati jednako blistave noge poput nje, i ne, to nije photoshop, već pomiješana krema i bronzer u potpuno jednakim omjerima. Za početak, predlaže da napravite piling po mogućnosti s čvršćim ručnikom, a zatim nanesete zamamnu teksturu na Vaše noge. Krema će pomoći da prekrijete nedostatke i nesavršenosti na nogama te stvoriti lijepe konture.

Tijekom sunčanja na plaži, Irina Shayk, prekrasan ruski supermodel stavlja hidratantni regenerator na svoju čistu i napola posušenu kosu te je zatim omota folijom. Sunce zagrijava kosu pod folijom, a aktivni sastojci regeneratora prodiru duboko u strukturu kose. Ova zvijezda kaže da pomoću ove maske njezina krhka i oštećena kosa postaje puno jača i zdravija. Beauty savjeti.

Joan Smalls svaki problem s kosom rješava pomoću čudotvorne maske. Ona pomiješa dva žumanjka sa žličicom maslinovog ulja i kašicom od zrelih avokada koje izmiksa u blenderu. Maska se nanosi od korijena i preko cijele dužine, a njezin prijedlog je koristiti je dva puta tjedno.

Karolina Kurková uklanja šminku s kokosovim uljem, za koje kaže da vrlo lako skida i vodootpornu šminku. Ne isušuje kožu i pruža intenzivnu njegu. Prepuno je aminokiselina i anti-upalnih svojstava.

Jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih modela u svijetu, Naomi Campbell otkrila je da se jedan od sastojaka koji svatko ima u kuhinji može izvrsno koristiti protiv celulita i masnoće. Pogađate što? Kava. Uvijek imajte na umu koristiti piling od kave čak i ako nemate problema s ‘narančinom korom’. Pruža čudesan učinak i pomoći će da Vam koža bude glatka i mekana poput bebine. Velika količina kofeina u zrnima učinit će Vašu kožu elastičnom i bez ikakvih nedostataka.

Poslušajte ove savjete, ništa ne koštaju, a vrijede čuda.

Izvor: https://brightside.me/