FOTO by Instagram @chalet_calla

Putovanja

Chalet Calla – cozy kućica u zagrljaju visokih jela istinski je raj za golupčiće!

Daria Lovrić 24. siječnja 2024.

Mala wellness oaza stvorena je za valentinovski odmor iz snova!

Napokon se bliži kraj siječnja, za kojeg kažu da je jedan od najdepresivnijih razdoblja u godini. Uskoro ćemo uploviti u najromantičniji mjesec u godini i pravo je vrijeme za organizaciju vikenda povodom Dana zaljubljenih.

Ljubav nam daje energiju i čini nas boljim osobama. Iako ju treba slaviti cijele godine, Valentinovo je poseban dan i zahtijeva posebnu pažnju. Nema boljeg poklona od druženja s voljenom osobom i stvaranja uspomena koje ćemo pamtiti cijeli život.

Kako biste pobjegli od gradske vreve i uživali s boljom polovicom isplanirajte vikend putovanje i posvetite se isključivo jedan drugome.

Siječanjsku depresiju liječimo odlaskom u cozy kućicu u Gorskom kotaru!

Planinska kuća Calla smještena je u malom mjestu Sunger u Gorskom Kotaru nedaleko od Mrkoplja te obližnjih Fužina. Chalet Calla smještena je u zagrljaju visokih jela kako bi pružala maksimalno opuštajuću atmosferu uz cvrkut ptica i šum vjetra.

Planinarski dom za 8 osoba, smješten na privatnoj osami okruženoj borovima, pruža intimnost i savršen je bijeg od gradske vreve.

U potkrovlju se nalaze dvije spavaće sobe od kojih je jedna otvorena i smještena na galeriji s bračnim i krevetom za jednu osobu, a druga s bračnim krevetom. Obje sobe imaju izlaz na pripadajući balkon s kojih se pruža predivan pogled u prirodu.

Planinska kuća Calla ima dvije kupaonice, kuhinju opremljenu sa svim kućanskim aparatima i pomagalima, blagovaonicu, wc i dnevni boravak sa zatvorenim staklenim kaminom. Cijeli prostor povezan je unutarnjim stepenicama koje vode u potkrovlje.

Chalet Calla

Topla, drvom okružena dnevna soba uz mnoštvo detalja i pucketanje vatre u kaminu stvara cozy atmosferu i unosi notu romantike.

U samom prizemlju nalazi se veliki prostor konobe za druženje sa šankom, velikim otvorenim kaminom gdje možete spremiti roštilj ili peku. Također, tu se nalazi treća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu te pripadajuća kupaonica s prostranom tuš kabinom.

Chalet Calla stvorena je za opuštanje te će vaš odmor pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Uz kuću se nalaze dvije terase te zagrijana vodena masažna kada.

Za maksimalno wellness iskustvo uživajte u pravoj finskoj sauni, a preferirate li aktivniji odmor u proljetnim i ljetnim mjesecima, krenite u biciklističku turu i prošetajte šumom.

Predlažemo da ovog Valentinova ne trošite novce na klasične poklone, nego voljenoj osobi i sebi priuštite iskustvo za pamćenje!

Za sve informacije škicnite njihovu web stranicu ili zapratite Instagram profil.