PR

Premium

TROPSKI MIG SUNCU s novom TROPICAL Marmeladom!

7. lipnja Autor: PR

Kozmetika Afrodita je pozdravila ljeto, predstavljajući novi HIT – TROPICAL Marmeladu sa zaštitnim faktorom 10.

Na terasi Swanky Mint Hostela u centru Zagreba je medijima, beauty influencericama i poslovnim partnerima pripremila pravu tropsku avanturu.

Svi prisutni su u Afroditinim kutcima istraživali zanimljivosti o novom ljetnom hitu te došli do spoznaje, da ga odlikuju samo vrhunski i potpuno prirodni sastojci, koje su mogli vidjeti i isprobati.

Kozmetika Afrodita je naime nadahnuće za novi ljetni hit potražila na putovanju svjetskim krajevima iz snova, gdje je pomno odabrala prirodne njegujuće sastojke! EKOLOŠKO KOKOSOVO ULJE s Filipina, dragocjeni KARITÉ MASLAC iz Afrike, EKOLOŠKI KAKAO MASLAC iz Perua i Dominikanske republike. Nova Tropical Marmelada, sa zaštitnim faktorom 10, omogućuje bezbrižno uživanje na suncu. Pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i očarava slatkim tropskim notama.

Uz najavu nove TROPICAL Marmelade Korana Gvozdić podsjetila je sve prisutne o postojećim ljetnim SUN CARE proizvodima za bezbrižno uživanje u ljetnim danima. Opušteno druženje se nastavilo u Afroditinom tropskom vrtu uz koktele u kokosovim orasima u atmosferi prave tropske ljetne egzotike, obavijene mirisima ali i okusima kokosa.

Izaberite proizvode po svojoj mjeri, ovisno o tipu kože, potrebama i životnom stilu iz omiljene SUN CARE linije Kozmetike Afrodita:

ZAŠTITA za lice i tijelo

Napredne formule, testirane pod dermatološkim nadzorom, nude cjelovitu zaštitu od sunčevih opeklina i dugotrajnih oštećenja kože s posebno učinkovitim sistemom UVA/UVB filtera. Proizvodi, obogaćeni brižno izabranim prirodnim sastojcima: uljem mrkve, gelom aloe vere, ekstraktom nevena, bisabololom i vitaminom E, koži pružaju izvrsnu ljetnu njegu te oduševljavaju zamamnim mirisom kokosa.

ZA BEZBRIŽNO & RAZIGRANO ljeto najmlađih…

  • Visoka UVA/UVB zaštitau trenu
  • Iznimna VODOOTPORNA formula za zaštitu mališana i tijekom plivanja i igre u vodi + lako se nanose i na mokru kožu
  • DERMATOLOŠKI je dokazano da su proizvodi primjereni za osjetljivu dječju kožu.
  • Sadrže HIPOALERGENI parfemšto smanjuje mogućnostpojave alergija na koži.
  • Sadragocjenimbisabololom i vitaminom E.

NJEGA – Lijepa, zdrava te njegovana koža i nakon sunčanja!

JOGURT ZA TIJELO

Tropsko maženje kože sa 100% kokosovom vodom! Hidratantna a ujedno obnavljujuća terapija, koja nudi čistu snagu svježine i maženje kože sa 100% kokosovom vodom! Koži, nakon sunčanja, vraća izgubljenu vlagu, ugodno je hladi, umiruje i brine se za njezinu aktivnu regeneraciju.

+ Na raspolaganju je i Mlijeko nakon sunčanja za smirenje kože u trenu i osvježenje kože nakon sunčanja s aloeverom!

NOVA TROPICAL MARMELADA! ZF 10

Kozmetika Afrodita je nadahnuće za novi ljetni hit potražila na putovanju svjetskim krajevima iz snova, gdje je pomno odabrala prirodne njegujuće sastojke! EKOLOŠKO KOKOSOVO ULJE s Filipina, dragocjeni KARITÉ MASLAC iz Afrike, EKOLOŠKI KAKAO MASLAC iz Perua i Dominikanske republike oduševljavaju u novoj Marmeladi, koja sa zaštitnimfaktorom10, omogućuje bezbrižno uživanje na suncu.

Pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i očarava slatkim notama tropskog kokosa.

Kozmetika Afrodita je ponovno očarala i najavila nezaboravno ljeto!

 

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant