Small universe

Elegant

Small universe – maleni svemir za sve roditelje velikih maštanja!

21. lipnja Autor: Viktoria Šafranić

Domaća online trgovina s kvalitetnim hrvatskim proizvodima za najmlađe!

Pri dolasku prinove, svaki roditelj brine o maštovitom kutku svog djeteta koji će ga dočekati onog trenutka kada prvi puta stigne kući. Buduće mame tada se pretvaraju u prave razigrane kreativce, osmišljavajući kako će izgledati interijer, a sve s ciljem da svome mališanu otpočetka pruže pravi maleni raj.

Small universe

Prije dvije godine, jedan bračni par isto se tako pripremao za rođenje svog prvog djeteta i htjeli su mu pružiti preslatku oazu koja će nalikovati na bajku. U tome su bili veoma uspješni, no kada je konačna potraga za savršenim proizvodima završila i kada su sve do kraja posložili, shvatili su da i dalje žele biti dio te priče.

Small universe

Tada su otišli korak dalje i počeli razmišljati na koji način okupiti Hrvatske proizvođače s kvalitetnim proizvodima za djecu. Malo pomalo počeli su istraživati i kontaktirati ih nekolicinu kojima se ova ideja itekako svidjela. Prije nekoliko mjeseci prvotna zamisao je realizirana te nastaje virtualna trgovina Small universe koja okuplja mnoštvo hrvatskih proizvođača čiji proizvodi zajedno čine božanstven kutak za svako dijete.

Small universe

U raskošnoj Small universe ponudi možete pronaći tetra program, razne dekice, posteljine, popularne valjak ogradice, ukrasne jastučiće, razne ukrase za krevetiće/sobice, 2u1 podloge za igru, naljepnice za zid, vreće za igračke te ilustracije u okviru.

Small universe

Naravno, plan je slušati sugestije i želje kupaca te zajedno s njima planirati proširenje ponude, a jednom i otvorenje fizičke trgovine.

Small universe

Ako uskoro vi ili netko u vašoj blizini očekuje novog člana obitelji, znate gdje trebate zaviriti jer ovdje ćete definitivno pronaći sve o čemu maštate. Kako biste mogli pratiti aktualnosti i novitete u njihovoj ponudi, svakako pratite njihovu društvenu mrežu Facebook.

#djecja IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Small universe, jednu sretnicu nagradit ćemo dekorativnim jastucima – sivom i mint zvijezdom te vrećom za igračke, a drugu jednorog jastukom, naljepnicama trepavicama u boji po želji i vrećom za igračke s motivom mice mace. Detalje igre  možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobinica dekorativnih jastuka – sive i mint zvijezde te vreće za igračke je Iva Ivanić, a sretna dobitnica  jednorog jastuka, naljepnica trepavica u boji po želji i vreće za igračke je Marina Majetić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.

 

Similar Stories

20 srp.

Petar Grašo

Najtraženija hrvatska glazbena zvijezda nastupom u Opatiji potvrdila je zašto je jedan od najpopularnijih izvođača

Latest From Instagram

search
Elegant