Asos

Fashion

Šik Adidas komadi u znaku listova i ananasa!

11. listopada Autor: Viktoria Šafranić

Ove jeseni, Adidas će razvedriti i one najtmurnije dane...

Iako inače deklariran kao sportski brend, Adidas nas veoma često iznenadi svojim kreativnim duhom koji na zanimljiv način preslikava na svoje odjevne predmete i modne dodatke. Štogod ovaj brend lansira, veoma brzo preplavi modne ulice i postane ultimativni hit. Iako je print ananasa dosegao svoj vrhunac što se tiče trendova i ove sezone je na tronu animal print, mi smo i dalje očarani ovim tropskim voćem koje svaku odjevnu kombinaciju učini jedinstvenom.

A kada se tome svemu dodaju i listovi kao glavni jesenski adut, ne možemo očekivati ništa manje od predivnih komada. Na službenoj stranici Asosa pronašli smo jaknu, tajice, majicu i sportsku haljinu koje krase ananasi i veliki listovi, a koje dolaze u nijansama žute, plave, crvene i crne boje. Naš jesenski must have definitivno je jakna.

Bez obzira išli na trening, u šetnju ili negdje drugdje, dovoljno je da odjenete samo jedan od ovih predivnih proizvoda i već ćete zasjeniti sve oko sebe. Pogledajte ovu luckastu kolekciju i čekirajte cijene:

£79.56

£44.12

£32.54 / £32.54

 

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant