Asos

Decor

Saznaj koji luftić odgovara tvom horoskopskom znaku!

13. lipnja Autor: Viktoria Šafranić

Napuhanci u obliku labuda i plamenca prošlog su ljeta zapalili Instagram, a ni ovog ljeta to neće biti iznimka!

Ljeto je odavno stiglo u Asos, a mi smo pronašli 12 idealnih luftića, odnosno po jedan za svaki horoskopski znak. Ovisno o osobinama i karakteru svakog znaka, odabrali smo savršene napuhance koji će vas pratiti dok plovite bazenom ili morem.

OVAN

Pripadnici ovog horoskopskog znaka po prirodi su rođeni vođe i pokretači mnogih stvari. Oblik morskog pasa za njih je pravi odabir.

BIK

Zemljani zrak sklon skupljanju materijalnih dobara, obožava solidan životni status, voli se osjećati zbrinuto i sigurno te iznimno cijeni obiteljski odnos. Okrugla šarena krafnica je kao stvorena za sve ove lijepe osobine.

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka često su simpatični, otvoreni, komunikativni. Okrugli napuhanac s glitterom upravo pokazuje taj pozitivan stav prema životu.

RAK

Tako poželjan znak zbog svojih osobina dobrog domaćina, zaštitnika, romantičnosti. Luftić u obliku prstena je kao stvoren za ovaj znak.

LAV

U zodijaku je ovaj znak najzabavniji i gotovo najopušteniji. Njegove su težnje biti u središtu događanja kako bi mogao pokazati svoje veliko i dobro srce. Za njih preporučujemo pink luftić u obliku srca.

DJEVICA

Znak perfekcionizma, istraživanja, analiziranja. U svojoj dubini ima velike količine razumijevanja i dobrote, no ne zna ih uvijek pokazati na pravi način. Iako po svojoj naravi mirne, i Djevice znaju podići glas, stoga je meduza najbolji odabir.

VAGA

Znak koji je obilježen vezama, partnerstvom, ispunjen je često osjećajem neodlučnosti i velikih dilema. Vaga teži životu u kojem su vanjska i unutarnja ljepota usklađene. Za ovaj često neodlučan horoskopski znak, predlažemo luftić u obliku leptira.

ŠKORPION

Vrlo poseban znak ispunjen svojevrsnim misticizmom jer je okupiran svime što je duboko ispod površine. Vrlo je strastven i odlučan zna pomoći kako drugima tako i sebi. Napuhanac u obliku duge je kao stvoren za Škorpione.

STRIJELAC

Ovaj se zodijački znak može pronaći među istraživačima, filozofima i mudracima, jer ga na to tjeraju porivi traganja za dubljim istinama. Budući da uvijek voli imati nešto drugačije, luftić u obliku avokada odličan je izbor.

JARAC

Ovaj znak slika je i prilika pouzdanosti, realizma praktičnosti i izdržljivosti. Kao rijetko koji zodijački znak životne udarce prihvaća čvrsto i ponosno, i nanovo kreće u borbu. Zlatni labud uveličat će sve ove predivne osobine.

VODENJAK

Znak koji potiče zajedništvo. Gotovo utopistički njeguje ideje o sveopćem miru i sjedinjenju u zajednički sretniji kozmos. Prijateljstvo mu je temelj životnih odluka. Ovom znaku, plavi paun bit će najbolji suputnik za ljeto.

RIBE

Ovaj znak je najsenzibilniji od svih znakova, a posebno je potaknut sklonošću raznim iracionalnim sanjarenjima o životu. Predlažemo šareni luftić u obliku omiljenog jednoroga.

 

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant