PR

ZeGe News

Saša Matić dolazi u Arenu Zagreb!

13. lipnja Autor: PR

Ulaznice za koncertni spektakl godine mogu se kupiti već danas

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Saša Matić pjevat će na velikom koncertu u Areni Zagreb 15. prosinca. To je otkrio gostujući na Extra FM-u, radiju koji podiže prašinu od prvog dana kada je počeo s emitiranjem.

„Volim doći u Zagreb i u Hrvatsku, a posebno mi je zadovoljstvo što sam došao kod vas. Mogao bih i živjeti u Zagrebu, na jedno godinu dana, ne trebaju mi ni pare, ni ništa“, rekao je Saša Matić u live programu na Extra FM-u gdje je i otpjevao svoje velike hitove.

Saša Matić priznao je voditeljici Eciji Ivušić da često sluša Extra FM. Inače, Matić je poznat po hitovima kao što su „Kralj izgubljenih stvari“, „Kad ljubav zakasni“, Nađi novu ljubav“, „Samo ovu noć“, „Sto svirača“ te mnogim drugima.

Nastupao je diljem svijeta, od SAD-a i Kanade do Australije, a na svojim turnejama nije zaobišao ni Zagreb. Upravo kod nas održao je svoj jubilarni koncert povodom 15 godina uspješne karijere u Lisinskom 2016. godine.

Saša je ove godine na Dan žena napunio beogradsku Stark Arenu dva dana za redom gdje ga je slušalo više od 40 000 ljudi. U svojoj jako uspješnoj karijeri objavio je devet albuma i snimio gotovo sto pjesama.

Hrvatska publika zna ga i po duetima sa Severinom “More tuge”, Radom Manojlović “Mešaj, mešaj”, Jelenom Karleušom “Ne smem da se zaljubim u tebe” i Aleksandrom Prijović “Ko si ti”.

Ulaznice za koncertni spektakl godine mogu se kupiti već danas na ticketshop.hr. Cijene se u pretprodaji kreću između 100 i 800 kn, a broj tih karata je ograničen – stoga požurite!

 

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant