Instagram @nevenarendeli

Famous

Preslatke blizanke Nevene Rendeli proslavile 1. rođendan!

2. srpnja Autor: Viktoria Šafranić

Lea i Mare na svijet su stigle prije godinu dana...

Poznata voditeljica Nevena Rendeli prije godinu dana na svijet je donijela dvije predivne djevojčice, Leu i Mare. Blizanke su jučer napunile godinu dana, a njihovi roditelji su im pripremili pravo malo slavlje. Nevena se pohvalila preslatkom fotkom na Instagramu gdje obje poziraju na stolu uz zajedničku tortu s kultnim Disney likom Minnie Mouse, a na glavi imaju roze kapice s brojem 1.

Uz fotografiju napisala je i kratak tekst: “Jučer smo proslavili 1. rođendan i moram vam priznati da sam bila jednako uzbuđena kao prije godinu dana kad sam ih i prvi put ugledala. I da, čini se da je godina proletjela, ali u njoj je satkano toliko uspomena, događaja, promjena, brige i veselja da ne vjerujem da ću ju tako skoro zaboraviti. Lea i Mare svaki vam rođendan bio ovako sretan.”

Potom su uslijedile brojne čestitke prijatelja, poznanika i ostalih pratitelja lijepe voditeljice, a objava je u manje od 24h prikupila 3054 lajkova.

Prije desetak minuta počastila nas je još jednom objavom gdje cijela obitelj slavi pobjedu naših reprezentativaca. Za predivnu mamu jučerašnji dan nije mogao proći bolje…

Čestitamo 1. rođendan ovim ljepoticama i želimo da im svaki protekne jednako savršeno poput ovog.

 

Similar Stories

20 srp.

Petar Grašo

Najtraženija hrvatska glazbena zvijezda nastupom u Opatiji potvrdila je zašto je jedan od najpopularnijih izvođača

Latest From Instagram

search
Elegant