PR

Stage

POGLEDAJTE TULUM KOJI JE JOLE PRIPREMIO ZA DOČEK!

2. siječnja Autor: PR

Najluđi doček na splitskoj rivi pred 35 000 ljudi!

U gradu pod Marijanom, uvijek dobro raspoloženi Splićani najluđu noć u godini proveli su s jednim od najboljih domaćih izvođača s kojim je plesanje do jutra uvijek zajamčeno – Jolom.

Kako je doček Nove godine večer u kojoj svaki pjevač svoj nastup podiže na novu razinu, tako je i Jole ovaj put svima okupljenima pružio uistinu noć za pamćenje!

Splitska riva tradicionalno je najpoželjnija i najposjećenija destinacija za doček Nove godine na otvorenom u Hrvatsko, a i ovaj put vrvjela je Splićanima i turistima željnima dobre zabave, pa se tako na rivi okupilo oko 35 tisuća ljudi. Uz voljenu splitsku publiku, no i uz brojne inozemne partijanere kojih je svake godine sve više i u zimskim mjesecima, popularnom Joli nije bilo teško pokrenuti mnoštvo i pokazao svima kako je lako zabaviti se i biti veseo.

Osim Joleta, na rivi su nastupili i Mjesni odbor i Gustafi koji su savršeno pripremili atmosferu i zagrijali publiku za šou koji im je Jole donio. Svojim dobro poznatim hitovima, koje njegovi obožavatelji pjevuše cijelu godinu, pjevač je rasplesao i raspjevao mnogobrojnu publiku. A okupljena publika je u glas pjevala i najnoviji Jolin hit – ‘Maksimalno’ koji u mjesec dana na YouTubeu ima preko milijun pregleda.

Već ludoj atmosferi dodatno su doprinijeli vrhunska zvučna i svjetlosna produkcija kojom je cijela večer dobila još svečaniji ton. Iščekivano otkucavanje ponoći obilježio je i spektakularni vatromet na nebu iznad rive koji je na nekoliko trenutaka donio čaroliju boja i svjetlosnih senzacija.

Za oko 35 000 tisuća ljudi koje su došle po dobar provod, Jole je priredio vrhunski tulum koji je u opuštenoj i slavljeničkoj atmosferi potrajao sve do ranih jutarnjih sati, kako to i priliči Silvestarskoj noći. Svim okupljenima nova 2018. godina će, sudeći prema načinu na koji su u nju ušli, biti vesela, zaigrana i prepuna pozitivnih dojmova!

 

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant