PR

ZeGe News

Otvara se Müller u Arena Centru i daje 15% popusta!

26. rujna Autor: PR

27.09. i 28.09.2018. 15% popusta na cjelokupan asortiman!

Jedan od najboljih europskih lanaca drogerija Müller, 27. rujna u Arena Centru otvara svoju novu trgovinu. U trgovini od čak 1800 kvadrata moći ćete pronaći oko 180.000 proizvoda. Za otvorenje su pripremljena brojna iznenađenja, pokloni i popusti.

*Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, VR naočale, multimedijska izdanja, foto usluge, nadomjesno mlijeko 1 i PRE, te darovne i prepaid kartice. Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije isključuju. Vrhunski asortiman u vašoj Müller poslovnici u Zagrebu, u Arena Centru na 1800 m2. Na otvorenju vas očekuje:

– preko 180.000 proizvoda
– super popusti i pokloni za kupce
– dječji eventi i oslikavanje lica
– kolo sreće
– degustacije i još mnogo toga…

Kada je 1953. osnovana tvrtka Müller nitko nije očekivao da će postati jedna od najzanimljivijih trgovačkih lanaca. Danas svojim kupcima nudi vrhunski užitak kupovine u ugodnoj atmosferi u više od 720 poslovnica u Europi.

Müller nudi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice i igračaka. Svakako isprobajte proizvode Müller robnih marki – odlične kvalitete po povoljnoj cijeni. Kupovina Müller darovne kartice je zasigurno uvijek dobra odluka! Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost našeg školovanog osoblja olakšat će Vam pronalazak željenog proizvoda.

Uživajte u luksuznom i ugodnom ambijentu Müller prodajnih prostora u Arena Centru u Zagrebu!

Dođite i uvjerite se sami!

 

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant