Instagram @ dryandflydublin

Decor

Napravite i vi pravu blagdansku frizuru!

4. prosinca Autor: Tina Turuk

Sve božićno i shiny je trenutno in pa tako i frizure!

Opće poznata stvar jest da je zdrava i blistava kosa uvijek in, ali što kažete na minimalističke božićne frizure?

Pisali smo o ekstravagntnim borovima u kosi, a sad je vrijeme za nešto decentnije frizure odnosno dodatke za kosu, ali i dalje možete biti sigurni da ćete biti u centru pažnje. Možete birati između jednostavnih kopča koje će doprinijeti elegantnom izgledu, zvjezdica koje su definitivno najefektnije ili pak šljokica u onoj mjeri da vam kosa dobije „samo“ romantičan odsjaj.

S druge strane, ako vam je ovo premalo, možete staviti više šljokica i to na uočljivijem mjestu. Apsolutno smo sigurni da ćete biti prave kraljice noćnih izlazaka! Nude se i nešto „kičastije“ kopče u obliku pahulja, rađene od trakica za bor, a netko se dosjetio i napraviti kreaciju od tradicionalnog božićnog cvijeta – božićne zvijezde.

U svakom slučaju, ovih dana je sve u modi i u znaku Božića! Božićni puloveri, rogovi, naočale, čarapice… Zašto ne bismo i kosu prilagodile tom trendu?

Pronađite svoju inspiraciju u jednoj od sljedećih fotografija:

View this post on Instagram

Your never to old to wear stars in your hair! 🌟 Christmas is filling up fast Dm or call to book 💁🏼‍♀️ No one wants roots for Santa! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #standenmay #standenmaygirl #festivehair #luxe #salon #stars #girlgang #christmas #girltime #balayage #teasylights #babylights #wella #olaplex #davines #norwich #norwichhair #norwichbloggers #norwichblogger

A post shared by Lucy McCabe (@lucyvmccabehair) on

 

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant