OVAN

21.03. - 20.04.

Prvi zodijački znak koji nam predstavlja čovjekov ego i razmišljanje. Pripadnici ovog horoskopskog znaka po prirodi su rođeni vođe i pokretači mnogih stvari. Oni su sami sebi često dovoljni i stavljaju sebe ispred svega. Izrazito su jaki borci koje treba uvijek imati na svojoj strani. Vladajući planet Mars.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Ovo je vrijeme za radovanje, jer ovaj tjedan za Vas donosi prosperitet i dobru volju. Ako ste dovoljno mudri da ovo vrijeme učinkovito iskoristite, Vaša produktivnost neće znati granice. Mogućnosti za posao neprestano će Vam kucati na vrata i tijekom ovog razdoblja. Dobro ćete se snaći u vezama. Kad Vam sve ide u prilog, nema ravnodušnosti u Vašim financijskim obvezama. Ostati hladnokrvni i smireni prilično je koristan savjet i donosi iznenađujuće rezultate.

Nazovite savjetnika i zatražite detaljno predviđanje za ljubav i partnerstva!

BIK

21.04. - 20.05.

Zemljani zrak sklon skupljanju materijalnih dobara, obožava solidan životni status, voli se osjećati zbrinuto i sigurno te iznimno cijeni obiteljski odnos. Također je vrlo osjetljiv i senzualan, ali tvrdoglavost koju nosi često mu je velika zapreka. Vladajući planet Venera.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Ukupna situacija Vaših planetarnih potpisa ponekad izgleda različito i nesigurno. Ali dobro je što Venera vlada Vašim znakom. Ako ovo pogledate, vjerojatno će se povećati razina prihvaćanja za Vas. Iskoristite ovo razdoblje učinkovito kako biste unaprijedili svoje izglede na profesionalnom i financijskom planu. Priljev novca će se povećati, a novčani dobici će Vam povećati snagu. Možda ste skloni trošiti novac na društvena okupljanja i dobrotvorne organizacije, ali istovremeno zapamtite da dio toga trebate izdvojiti kao preferencije. Suzdržite se upuštanja u beskorisne aktivnosti koje mogu isprazniti Vaše bogatstvo.

Nazovite savjetnika koji će Vam odati sve detalje!

BLIZANCI

21.05. - 21.06.

Pripadnici ovog znaka često su simpatični, otvoreni, komunikativni, no osobe su i vrlo proturječnih raspoloženja i osobnih karakteristika. Negativno je što kod njih uvijek možete naići na različita raspoloženja i opredjeljenja te na osobitu sposobnost da žive i rade na nekoliko fronti.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Današnji planetarni pokreti ne izgledaju vrlo obećavajući za učinkovit rad. Morate uložiti taj dodatni napor da biste ostvarili svoje ciljeve. Saturn vlada devetom kućom, a za Vaš znak također drži i portfelj osme kuće. Saturn je u svom vlastitom znaku Vodenjaka, zajedno s Marsom. Oboje će se vjerojatno u isto vrijeme kretati kroz devetu kuću. Očekujte da će kretanje dva glavna mužjaka odgoditi ohrabrujuće rezultate napora. Da biste izdržali, treba se ohladiti i imati strpljenje na svojoj strani.

U ovom slučaju od velike pomoći može biti detaljno proricanje, stoga nazovite savjetnika i saznajte detalje.

RAK

22.06. - 22.07.

Tako poželjan znak zbog svojih osobina dobrog domaćina, zaštitnika, romantičnosti. Njegova odanost često može biti čvrsta poput omče oko vrata jer sam nikada ne uviđa svoje mane. Često je dobar dok je njemu dobro, a pođe li što po zlu, netragom nestaje.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Rahu će se kretati kroz Vaš znak. Gledajući ovo, možda biste mogli naglasiti svoje stajalište. U tom se postupku morate suzdržati od toga da povisite glas. To će pomoći da budete ljubazniji prema onima koje volite. Uzvišeno Sunce kretat će se kroz desetu kuću. Pratit će Vas na radnom pročelju. Međutim, savjetujemo Vam da ne donosite žurne odluke. Radni profesionalci će ovu fazu vjerojatno smatrati izazovnom. Samci će vjerojatno konačno stupiti u vezu s nekim prema kome imaju osjećaje već duže vrijeme.

Stoga već danas nazovite savjetnika i zatražite veliku magiju blagostanja!

LAV

23.07. - 23.08.

U zodijaku je ovaj znak najzabavniji i gotovo najopušteniji. Njegove su težnje biti u središtu događanja kako bi mogao pokazati svoje veliko i dobro srce. Emocionalni odnosi Lavu su vrlo bitni i izgubljen je ako nema dobrih ljubavnih događanja.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Tijekom ovog razdoblja, uvijek prisutno Sunce vlada Vašim zodijakom. Kretanje Sunca Vam je od velike važnosti. Krećući se kroz devetu kuću, uzvišeno Sunce, između ostalog, je povezano sa srećom i uspjehom. Kad je riječ o sreći, on i dalje zauzima Vašu stranu i podržava Vaša nastojanja. Međutim, nije sve pozitivno. Možda bi došlo do nesretnog prijedloga zbog kretanja Saturna kroz sedmu kuću. Poslovni ljudi mogu imati potrebu pratiti burzu kako bi postigli unosne ugovore.

Obratite se savjetniku i zatražite anđeosku poruku za ovaj tjedan!

DJEVICA

24.8. - 22.09.

Znak perfekcionizma, istraživanja, analiziranja, Djevica je često vrlo štedljiva i sklona kritiziranju, koje sama nije u stanju prihvatiti. U svojoj dubini ima velike količine razumijevanja i dobrote, no ne zna ih uvijek pokazati na pravi način.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Budite spremni na nepredviđene izdatke. Možda ćete osjetiti porast troškova osobnog života. Budite diskretni dok trošite novac i izbjegavajte trošiti koliko god možete.Umjesto toga, pokušajte štedjeti. Romantični parovi mogu zajedno provoditi ugodno vrijeme. Tijekom ove faze, planet Venera vlada devetom kućom, koja je povezana sa srećom. Ova planetarna prisutnost unosi sreću u Vaš život, tako da možete postići napredak u onome što želite. Pazite na svoje zdravlje jer mogu nastupiti neke virusne infekcije.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnika kako bi Vas upoznao sa svim detaljima i otključao Vašu sudbinu!

VAGA

23.09. - 22.10.

Znak koji je obilježen vezama, partnerstvom, ispunjen je često osjećajem neodlučnosti i velikih dilema. Vaga teži životu u kojem su vanjska i unutarnja ljepota usklađene, no teško je to njoj sve ostvariti jer je ovisna o tuđem mišljenju. Vladajući planet Venera.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Ovaj tjedan može biti prilično naporan, prema planetarnim položajima. Međutim, budite oprezni jer možete učiniti pogrešan potez kako biste nekome pomogli. Prije nego što pružite ruku pomoći, dugoročno uzmite u obzir prednosti i nedostatke. Oni koji su u vezi mogu se svađati oko nekih sitnih ili irelevantnih pitanja. Ne žurite s bilo kojom odlukom, bila ona profesionalna, financijska ili obiteljska. Oni koji vode vlastite tvrtke moraju poboljšati svoje poslovanje.

Nazovite savjetnika i zatražite veliku magiju ljubavi!

ŠKORPION

23.10. - 21.11.

Vrlo poseban znak ispunjen svojevrsnim misticizmom jer je okupiran svime što je duboko ispod površine. Vrlo je strastven i odlučan zna pomoći kako drugima tako i sebi, i obdaren je samoiscjeliteljskim sposobnostima.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Zbog planetarnih pokreta početka tjedna, događaji se čine u Vašu korist i možda ćete ostati aktivni na radnom mjestu. Domaće stvari mogu Vas zabrinuti. Osobe u braku se mogu suočiti s nelagodnošću zbog problema sa supružnicima i trebaju voditi brigu o potrebama svog partnera. Oni koji se nalaze na putu karijere mogu imati postavljen cilj da budu još bolji, da osiguraju svoje radno mjesto i buduće izglede za rast.

Već danas nazovite savjetnika i zatražite je veliki ritual zaštite!

STRIJELAC

22.11. - 20.12.

Ovaj se zodijački znak može pronaći među istraživačima, filozofima i mudracima, jer ga na to tjeraju porivi traganja za dubljim istinama. Sklon je preuveličavanju događaja.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Ovog tjedna planet Saturn vlada Jarcem i drži portfelj druge kuće u horoskopu. Saturn prolazi u svom vlastitom znaku Vodenjaka, zajedno s planetom Mars, a obje se planete kreću kroz drugu kuću. Ovo za Vas može značiti zahtjevna vremena na financijskoj i profesionalnoj poziciji. Međutim, planet Venera u svom vlastitom znaku Bika prolazi kroz petu kuću. Ovo može rezultirati novčanom naknadom. Zaljubljeni parovi možda su željni “vezati čvor” kako bi svoju vezu podigli na sljedeću razinu.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik koji će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi čišćenje!

JARAC

21.12. - 19.1.

Ovaj znak slika je i prilika pouzdanosti, realizma praktičnosti i izdržljivosti. Kao rijetko koji zodijački znak životne udarce prihvaća čvrsto i ponosno, i nanovo kreće u borbu. Iako po prirodi zna biti sklon pesimizmu, to ga ne sputava u stvaranju.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Tijekom ovog tjedna, planetarni položaji upućuju na to da trebate uložiti više napora u postizanje ciljeva koje ste sebi postavili. Mars i Saturn kreću se kroz treću kuću, nešto što predstavlja nove izazove. Prihvatite ove izazove i kreirajte strategiju kako biste mogli nesmetano nastaviti put ka uspjehu. Ako idete na kratkotrajno putovanje, pripazite. Ako ste poslovna osoba, nastavite pratiti te unosne ugovore.

Već danas nazovite savjetnika koji će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija!

VODENJAK

20.01. - 18.02.

Znak koji potiče zajedništvo i guši svaku individualnost. Gotovo utopistički njeguje ideje o sveopćem miru i sjedinjenju u zajednički sretniji kozmos. Prijateljstvo mu je temelj životnih odluka no vrlo često sve upropasti upravo zbog nedostatka realnog analiziranja pojedinih situacija.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Prema planetarnim položajima, ovo bi moglo biti povoljno vrijeme u smislu napretka. Možete ostati aktivni na profesionalnom frontu. Vladar desete kuće Mars kreće se kroz Vodenjaka, zajedno s vladarom Vodenjaka, a to je Saturn. Umjesto toga, možda ćete trebati uložiti malo više truda kako biste pogodili svoje ciljeve. Oni koji su sami mogli bi se zaljubiti u sina ili kćer obiteljskog prijatelja. Veza može procvjetati, a “ljubavne ptice” mogu se ugodno provesti zajedno. Osobe koje su orijentirane na karijeru moraju biti budne u svojim potraživanjima.

Horoskop također nosi i skrivenu poruku, stoga nazovite savjetnika koji će Vam reći o čemu se radi!

RIBE

19.02. - 20.03.

Ovaj znak je najsenzibilniji od svih znakova, a posebno je potaknut sklonošću raznim iracionalnim sanjarenjima o životu. Voli svoje navike i često im se prepušta pa i pod cijenu svoje egzistencije.

TJEDNI HOROSKOP (06.04. – 12.04.)

Za znak Ribe ovo će možda biti skup tjedan. Mogli biste doći do neočekivanih troškova koji će Vas dovesti u financijsku točku. Tijekom financijskog planiranja imajte dovoljno sredstava za sve hitne slučajeve. Izbjegavajte nove investicije i koncentrirajte se na napredak u svom zanimanju povećavajući svoj priljev prihoda. Vodite bilješke o nepotrebnim izdacima. Pojedinci orijentirani karijeri mogu ostati posvećeni i poboljšati svoje performanse. Ovo je sjajno vrijeme da oslobodite sav Vaš potencijal.

Potražite savjet sudbine od savjetnika i izbjegnite neočekivano.

Podijeli članak