Medico Madraci

Premium

Uz Medico Madrace budit ćete se poletniji no ikada!

29. lipnja Autor: Viktoria Šafranić

Ova jedinstvena web trgovina iz Koprivnice osigurat će vam najljepši san…

Mnogi od nas imaju problema sa spavanjem, a svi znamo da je dobar i kvalitetan san najvažniji faktor da nam idući dan protekne u što boljem raspoloženju. Odličan je osjećaj naspavati se na udobnom madracu ustajući iz kreveta s punim baterijama i mnoštvo energije za svakodnevne izazove…no kod većine to baš i nije slučaj!

Medico Madraci

Kupovali ste madrac za madracom, žice, memory pjene, no ništa nije funkcioniralo?! Nakon deset isprobanih madraca u trgovini, više ni ne znate kakav je osjećaj bio na prvom madracu kojeg ste isprobali.

Kupili ste madrac, spavate na njemu i niste zadovoljni, a što možete napraviti? Baciti ga ili se okušati u okršaju s trgovinom gdje ste ga kupili da vam vrate novac ili ga zamijene za neki drugi, opet najčešće uz vašu nadoplatu. Sve vam je to skupa samo na kraju donijelo stres, a ne opuštanje? Pronalazite se u ovim rečenicama?

Upravo zbog tih nedostataka i izazova s kojima se susrećemo prilikom kupovine madraca stvoreni su Medico Madraci.

Medico Madraci

Kupnja iz udobnosti vlastitog doma, bez ikakvog rizika. Ako niste zadovoljni madracom, vratite ga potpuno besplatno i bez ikakvih natezanja vraćaju vam novac. U Medico Madracima, svjesni su da svaki madrac ne odgovara svakome. Zato su osmislili sustav SLEEP TRIAL, baš zbog vas. Nema više kupovine madraca i nade da će madrac odgovarati. Isprobajte madrac u vlastitom domu, tamo gdje bi se i trebao isprobavati. Bez prodavača koji stoji nad vama i čeka da zaključi prodaju nakon što vas uvjeri da je “onaj skuplji madrac baš onakav kakav vama treba”. To je većinom i jedan od glavnih razloga zašto se ne odlučimo za kupnju.

Medico Madraci

Njihova je trgovina osmišljena isto kao i njihovi madraci i kompanija – jednostavna i pristupačna. Cijene madraca povoljnije su od konkurencije jer ne posluju u trgovinama gdje je potrebno uložiti novac u prodavača, trgovinu, opremanje trgovine, plaćanje režija… Zbog te uštede mnogo su više uložili u kvalitetu madraca i smanjenje njihove cijene.

Kako su Medico Madraci dostupni samo na internetu, posebnu su pažnju obratili na vašu sigurnost. Osim što je kupovina 100% sigurna, 100% sigurni ste i vi i vaš madrac. Ukoliko niste zadovoljni madracom, uvijek ga možete vratiti bez i najmanjih problema.

Medico Madraci

I ne brinite, vraćene madrace iz njihovog sleep trial perioda ne vraćaju ponovno u prodaju.

U njihovom bogatom asortimanu pronaći ćete i ostale proizvode potrebne za miran san kao što su anatomski jastuci, podnice i nadmadrace. Zavirite u web trgovinu Medico Madraci gdje će vas razoružati kvalitetom, pristupačnim cijenama i modernim dizajnom.

Medico Madraci

 

 

Također, za sve aktualnosti pratite njihovu Facebook stranicu i Instagram profil.

 

#anatomska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Medico Madraci, tri sretnice nagradit ćemo anatomskim jastukom za kvalitetan san. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice anatomskih jastuka hrvatskog proizvođača Medico Madraci su Marija Mujić, Vesna Đurčević Jović i Emanuela Andrić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox najkasnije do nedjelje 08.07.2018.

Medico Madraci

 

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant