PR

Premium

LUSH: “Golo je najbolje” kreativna rješenja

14. rujna Autor: Engineer

Zamislite se, koliko nepotrebne ambalaže se nalazi u vašoj kupaonici?

Lush je svojim kreativnim rješenjima oduvijek pozitivno utjecao na planet, primjerice izumom krutih šampona i regeneratora za kosu, koji godišnje zamjenjuju šest milijuna plastičnih boca ili od nedavno krutim gelovima za tuširanje. Trenutno 40% cjelogodišnjeg asortimana je u potpunosti „golo“ (bez ambalaže).

Goli proizvodi kao što su maslaci za tijelo i dalje su napravljeni od luksuznih sastojaka, koji ne samo da će vam usrećiti kožu nego i planet na kojem živimo.

 

Kada vodu zamijenimo sa sastojcima kao što su organski kako maslac, koji na sobnoj temperaturi ostaje u krutom stanju, bakterije ne nastanjuju proizvod tako da konzervansi nisu potrebni.

Uvijek atraktivne gole ljepotice za kupanje – bombe, te uljne i pjenušave kupke prepune eteričnih ulja koja će vam pomoći da se osjećate baš onako kako vi to želite, idealan su poklon nakon kojeg ne morate misliti na reciklažu.

Uskoro, na police prodavaonica stiže i ekskluzivna žele bomba u obliku kornjače u sklopu kampanje o podizanju svijesti o plastici u oceanima, koja će uz pomoć morskih algi omekšati svaku kožu.

Korak dalje napravljen je otvorenjem prvog u potpunosti „golog“ dućana u Milanu, koji nudi samo krute proizvode bez ambalaže. Ovim eksperimentom i za sami brand – kroz evente, radionice, predavanja i projekcije filmova cilj je da prodavaonice Lusha postanu mjesto razmjene ideja o viziji budućnosti bez plastike.

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant