Instagram/ @lana_jurcevic

F*Kutak

Lana Jurčević uživa s dečkom u dalekoj Australiji!

6. prosinca Autor: Tina Turuk

Zavirili smo na Instagram profil Lane Jurčević...

…i za oko nam je zapela prilično hot fotka koju je Lana danas objavila, a na slici su ona i njezin dečko u vrućem zagrljaju na pješčanoj plaži usred Australije!

View this post on Instagram

🐨🐨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Lana ima zakazana dva koncerta, jedan u Sydney-u, a drugi u Melbourne-u, a čini se kako joj dobre zabave (i društva!) definitivno ne manjka. Luksuzne fotografije iz aviona, video snimke na kojima se igra s klokanom, obilasci finih restorana… Ne zvuči loše, zar ne?

Uz sve to, u Australiji u prosincu počinje ljeto, tako da moramo priznati da smo malo ljubomorne i na njena ljetna izdanja s obzirom na to da mi većinu dana provodimo „zabundane“.

Tajanstvena Lana nikad nije voljela govoriti previše o svom ljubavnom životu, ali ovaj put svog relativno novog dečka više ne skriva. Radi se o Filipu Kratofilu – social media manageru, sudeći po Instagramu. Očito ih veže i ljubav prema putovanjima.

Ono što nam je upalo u oko su #wedding i „weddingday hashtag-ovi u komentarima ispod Lanine slike. Lana je nedavno pjevala na vjenčanju svoje prijateljice Petre, blogerice i influencerice koja živi u Australiji. Sigurni smo da će Lana vrijeme u Australiji iskoristiti za druženje s prijateljicom, ali čujemo li mi to i Lanina svadbena zvona?

U svakom slučaju, Lana izgleda sretnije nego ikad, tako da im mi želimo svu sreću!

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant