Instagram/ @severina

F*Kutak

Konačno u maminom zagrljaju! Preslatka fotografija Severine sa sinčićem Aleksandrom!

13. travnja Autor: Engineer

Nakon operacije, Severina je jedva dočekala doći kući...

Nakon što je prije dva dana zabrinula obožavatelje fotografijom iz bolničkog kreveta koju je ipak odlučila ukloniti s društvenih mreža, Severina je objavila novu fotografiju za koju je malo reći da je izazvala lavinu raznježenih komentara. Zajednički selfie mame i sina, a opis prepun emocija: “Kad me on zagrli….Sve na svijetu. Sve. I još malo više… i dalje… I znate ono kad ne znate više šta bi od sreće… eto, tako se baš sad osjećam!”

Liječnik koji je operirao pjevačicu, preporučuje strogo mirovanje dva tjedna, no Severina, sveprisutna na domaćim i svjetskim eventima, odlučila je barem biti aktivna na društvenim mrežama.

Nekako ne vjerujemo da će se pjevačica puno odmarati, osobito nakon što je objavila najavu svoje nove pjesme “Daleko ti kuća” gdje je za potrebe snimanja spota odrezala svoju dugu kosu.

Fotografije s nedavne njujorške premijere finalne, osme sezone megapopularne televizijske serije “Igra prijestolja”, dokazuju kako ju je kosa skraćena do brade osvježila i pomladila, te nas izgledom vratila u vrijeme hitova “Djevojka sa sela” i “Trava zelena”. Ti su dani daleko iza nje, pjevačica se upustila u ozbiljnije projekte te joj od srca želimo brz oporavak i uspješno prihvaćanje novog hit singla od strane vjerne joj publike.

 

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant