Instagram/ @izabelandrijanic

F*Kutak

Izabel Kovačić oduševila Instagram svojom odjevnom kombinacijom!

10. listopada Autor: Engineer

Na snimanju linije vlastitog brenda Lunilou, obožavateljice je zanimalo samo jedno, gdje je kupila čizmice!

Izabel Kovačić, osim savršenim stilom odijevanja, može se pohvaliti i poduzetničkim duhom što definitivno dokazuje eko linijom odjeće za mališane koji vodi  sa sestrom Ivanom pod nazivom Lunilou.

Izabel i Ivana vrlo su ponosne na dječju liniju koja je izrađena od organskih materijala, poput bodija koji se šiju u Portugalu a izrađeni su od organskog pamuka s GOTS certifikatom kao vodećim svjetskim standardom za obradu tekstila izrađenog od organskih vlakana.

Ambiciozne i marljive sestre prije nekoliko dana su odradile snimanje za Lunilou dječju odjeću za djevojčice i dječake, a tom je prilikom Izabel odjenula bijelu boho haljinu i crne bikerske čizmice sa zakovicama kojima je napravila predivan kontrast romantičnom izdanju. Obje su sestre pozirale s prirodnim cvjetovima upletenim u kosu kao još jednim boho accessorizeom koji se savršeno stapao s prirodnim ambijentom.

Čestitke povodom lansiranja nove linije odjeće za najmlađe stizale su sa svih strana, kao i komplimenti za lijepe sestre, dok su ostali jedino htjeli saznati gdje je Izabel kupila čizmice koje nesumnjivo daju odvažnu notu cjelokupnom stylingu, upravo onu notu koju imaju poduzetne sestre.

 

 

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant