Galacta Jewelry

Decor

Galacta Jewelry – nakit inspiriran iskustvom majčinstva i dojenja!

5. prosinca Autor: Viktoria Šafranić

Sada možete vječno sačuvati uspomenu na prve majčinske dane!

Ima li ljepšeg na ovome svijetu od rođenja djeteta? Svaki roditelj složio bi se da je ovo najljepši mogući osjećaj koji ćemo ikada doživjeti. No mnoge majke nisu dovoljno informirane o tome što ih zaista čeka s dolaskom prvog djeteta te ih jako malo zapravo bude psihički spremno za taj izazovan put.

Iako nikada ne možemo biti dovoljno pripremljeni da prvi majčinski dani prođu što bezbolnije i bez previše stresa, postporođajna depresija može se barem malo ublažiti, a dojenje ostati u lijepom sjećanju.

Naišli smo na zanimljiv domaći brend Galacty Jewelry koji se trude svim novopečenim majkama pomoći da se što opuštenije naviknu na novi život koji je pred njima.

Njihov cilj je ženama omogućiti da uspomenu dojenja sačuvaju na lijep i originalan način te da s ponosom o tome govore. Također to vide i kao podršku dojenju te njegovu promociju koju smatramo od velikog značaja jer zapravo vrlo malo žena u Hrvatskoj dobije pravu podršku.

Ovaj unikatan nakit izrađuju od malih količina izdojenog mlijeka te od drugih inkluzija poput kose, mliječnog zubića, komadića posteljice i slično. Zahvaljujući razvoju suvremene tehnologije, ovaj kreativan tim majčino mlijeko sada može pretvoriti u krutu tvar i tako ga sačuvati. Zanimljivo je da je svako mlijeko individualno i drugačije boje, ovisno o sastavu i periodu dojenja.

Od nakita trenutno u ponudi imaju prstenje, privjeske za ogrlice, naušnice i perle za charm narukvice.

Nadalje, može se izraditi i nakit prema vlastitim željama, ali čak i ovdje nastoje cjenovno biti dostupni svim mamama. Materijali koje koriste za izradu nakita su prvoklasno 925 srebro i kvalitetan resin, a svaki od njih ima i dvogodišnju garanciju.

U budućnosti je plan proširiti ponudu, ali i surađivati s organizacijama koje pomažu ženama da ostvare svoja prava i informiraju ih o dojenju. Malo je reći da smo oduševljeni ovim jedinstvenim ručnim radom za koji vjerujemo da će doseći visine svjetskog tržišta.

Ako je i vas jednako dojmio domaći brend Galacta Jewelry te upravo u mislima imate neku buduću ili novopečenu mamu, a možda ćete i sami uskoro postati roditelj, svakako posjetite njihovu službenu stranicu galactajewelry.com kao i  društvene mreže Facebook i Instagram.

#majčinska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Galacta Jewelry, jednu sretnicu nagradit ćemo s unikatnim privjeskom u obliku srca od 24K zlata unutar kojeg se može staviti uvojak kose, ime ili majčinsko mlijeko. Detalje igre uskoro možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Kratki video s našim novim privjeskom od majčinog mlijeka s uvojkom, u obliku srca…..Short video presenting our new heart shaped pendant made of mother's milk and containing a lock od baby's hair.

Geplaatst door Galacta Jewelry op Vrijdag 2 november 2018

 

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant