PR

Travel

Davor Rostuhar za svoje avanture odabrao najkvalitetniji kofer

8. ožujka Autor: PR

GO Carpisa je u Avenue Mallu predstavila novu generaciju putnog programa za sve one koji uz kvalitetu i praktičnost ne žele zanemariti svoj stil

Bilo da putujete avionom, automobilom, vlakom ili brodom, putovanje zahtjeva pravu opremu, stoga ga učinite ljepšim, sigurnijim i udobnijim. GO Carpisa concept store u Hrvatskoj ekskluzivno je predstavio novu generaciju putnog programa kojeg su među prvima razgledali strastveni avanturist i putopisac Davor Rostuhar te poznate voditeljice i ljubiteljice putovanja Antonija Blaće i Marijana Batinić.

Go Carpisa koncept karakterizira sofisticiran suvremeni dizajn za putnike koji uz kvalitetu i praktičnost ne žele zanemariti svoj stil. Bogat putni asortiman opisuju različiti modeli i veličine kofera, avionske ručne torbe, ruksaci i sportske torbe, zaštitne torbe za odjeću te još mnogo korisnih putnih accessories-a visokih performansi i atraktivnog dizajna.

GO Carpisa concept store je mix & mach dizajna i suvremene arhitektonske vizije koja u vama trenutno budi želju za putovanjem. GO je rezultat tehničkih, dizajnerskih i istraživačkih aktivnosti koje CARPISA stručnjaci provode već dugi niz godina kako bi unaprijedili materijale i proučavali sve napredna rješenja za sigurnije i udobnije poslovno ili turističko putovanje.

Prvi GO Carpisa concept store otvoren je u lipnju 2017. u srcu Napulja, a ubrzo nakon uslijedilo je otvorenje u Rimu, Torinu i Milanu. GO, Carpisa concept store od sada je dostupan i u Hrvatskoj! Dođite i posjetite nas u Avenue Mallu Zagreb i osjetite GO energiju koja će u vama probuditi istinskog putnika.

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant