FOTO by Instagram @sarahshahi

Film

Zvijezde serije „Sex/Life” Sarah Shahi i Adam Demos najslađi su par!

Viktoria Šafranić 12. srpnja 2021.

Jesu li glumci i u stvarnom životu ovako strastveni, pitamo se pitamo...

Svjetla, kamera, romantika! Sarah Shahi i Adam Demos, glavni glumci serije Sex/Life koja nas je u potpunosti zaludila zaljubili su se na setu – a njihov odnos u stvarnom životu jednako je neizvjestan.

Duo je snimio seriju u jesen 2020. u Kanadi, igrajući seksi bivše ljubavnike koji su uhvaćeni u ljubavni trokut. U seriji, Sarah glumi Billie koja je u sretnom braku s Cooperom (Mikeom Vogelom), ali žudi za svojim divljim danima koje je proživjela s Bradom, kojeg glumi Adam Demos. Iako ima dvoje predivne djece i muža za poželjeti, nešto joj ipak nedostaje…

Iako se o tome nije puno pisalo, glumica je prolazila kroz razvod kada joj je ova uloga ušla u život – i nije nužno razmišljala o ponovnom pronalaženju ljubavi. No jednostavno se dogodilo…

Isključivo je Američki tjednik u lipnju 2020. potvrdio da su se Shahi i Steve Howey razdvojili dva mjeseca prije 11. godišnjice braka. Bivši bračni par, koji zajedno ima troje djece, sina Williama i blizance Violet i Knox, okončali su svoj razvod u siječnju 2021. godine.

Mjesec dana prije kraja razvoda, Shasi je počela glumiti u novoj seriji koja iako nema zavidnu ocjenu, zaista je vrijedna gledanja. Tada se odrazila na to koliko joj se život promijenio u posljednjih nekoliko mjeseci.

„I to je to od Billie Mann. @sexlife. Moj alter ego.

Objavila je seriju fotografija sa snimanja u prosincu 2020. godine. Također je napisala: „Slojeviti, složeni uragan lika koji sam imala čast portretirati. Svetac i griješnik završili su u neurednoj ružičastoj luci.”

„Ova serija je bila više od još jedne gaže. To je promijenilo smjer mog života. Oslobodilo je dijelove mog srca koje sam tako dugo skrivala. Pomoglo mi je da pronađem svoju istinu. Bila sam otvorena. Napokon.

Zauvijek zahvalna na @netflix @littleruke @milofx1 i nevjerojatnoj glumačkoj postavi, @adam_Demos, @margaretodette, @realmikevogel koji su bili u punom sastavu čak 14 sati dnevno. Što je stvarno neugodno i nisu se žalili. Čak ni maske nisu mogle sakriti njihove zarazne osmijehe. Svi su se najbolje potrudili da ispričaju ovu priču. Za svakoga tko se pita možete li imati sve – ova predstava je za vas…”