FOTO by Instagram @adam_demos

Film

Zvijezde Netflix serije Sex/Life pozirale za 42. rođendan glavne glumice!

admin 11. siječnja 2022.

Ljubav je u zraku...

Adam Demos dokazuje da je njegova romansa s kolegicom iz serije Sex/Life Sarah Shahi još uvijek jaka dok poziraju za njezin 42. rođendan.

Zaljubili su se jedno u drugo nakon snimanja zavodljivih ili bolje rečeno vrućih scena za Netflixovu seriju Sex/Life i super je vijest da romansa između glumaca Adama Demosa i Sarah Shahi još uvijek traje.

Australska zvijezda Adam (36) jučer je na svom Instagramu profilu podijelio romantičnu gestu svojoj djevojci kako bi obilježio njezin 42. rođendan.

‘Sretan rođendan mojoj [ljubavi]… mom domu @sarahshahi’, napisao je uz galeriju njihovih zajedničkih fotografija.

Sarah je brzo odgovorila na objavu svog dečka, komentirajući: ‘Moj dom, moje zauvijek, moje srce. Jako te volim. Moja savršena [ljubav].’

Fotografije su dokumentirale slatke trenutke para izvan malih ekrana, uključujući i jednu snimku Adama kako bezobrazno “liže” Sarino lice.

Također su tu i slike para koji obavljaju svakodnevne aktivnosti poput donošenja kave i poziranja za selfie u dizalu.

Adam je preko noći postao senzacija 2021. nakon što se ogolio za seksi scenu pod tušem u raskalašnoj Netflix seriji Sex/Life.

Obožavatelji nisu mogli ne komentirati veličinu njegovog privjeska, rekavši da je paket toliko velik da su se mnogi pitali je li to dodatak ili je na neki način uređen.

Kreatorica Sex/Lifea Stacy Rukeyser čak je ispitivana o glumčevim intimnim dijelovima, rekavši za jednu web stranicu da nije imao tjelesnog dvojnika u golišavim scenama.

‘Mogu vam reći što Adam Demos kaže o tome, a to gospodin nikad ne kaže. Dakle, to ostavljamo mašti gledatelja’, rekla je.

U međuvremenu, u lipnju, Adam je nakon susreta na snimanju razgovarao o svojoj nadobudnoj romansi s bivšom NFL navijačicom Sarah Shahi.

Tada je za Daily Telegraph rekao: ‘Ono što ću reći i uvijek rado kažem je da sam sretan čovjek i da su ovo moji sretni dani.’

Sarah je jednako pohvalila svog zgodnog muškarca: ‘Ovaj muškarac je moja jebena duša’, nedavno je napisala o zvijezdi.