FOTO by IMDb

Film

Zvijezda “Tračerice” snimila film u Splitu! Novi Netflixov triler dolazi u ožujku!

admin 10. veljače 2022.

Vikend bijeg u Hrvatsku pođe po zlu nakon što ženu optuže da je ubila svoju najbolju prijateljicu. Dok pokušava očistiti svoje ime i otkriti istinu, njezini napori otkrivaju bolnu tajnu...

Netflix je upravo objavio trailer za tajanstveni triler, “The Weekend Away” koji će biti dostupan za streaming od 3. ožujka 2022.. Ovaj film se temelji na istoimenom bestseleru autorice Sarah Alderson.

U njemu glumi omiljena Blair iz jedne od najpopularnijih serija “Gossip Girl”, a film je snimljen u Hrvatskoj, točnije u Splitu. Također, pojavljuje se i naš glumac Amar Bukvić.

Trailer nam prikazuje uzbudljiv odmor koji pođe po zlu kada najbolje prijateljice, Beth (Leighton Meester) i Kate (Christina Wolfe), ostave svoju svakodnevicu kako bi provele vikend u Hrvatskoj.

U braku s bebom, Beth je isprva malo oprezna u pogledu njihova putovanja u inozemstvo, ali brzo je uvučena u duh svega sa samohranom prijateljicom Kate koja želi da njih dvije slave i uživaju u zajedničkom vremenu.

Na nagovor Kate, one odlaze na večeru nakon čega slijedi uzbudljiva večer u prepunom noćnom klubu. Dok su u klubu, muškarci im počinju prilaziti na što se Beth protivi, budući da je udana, i želi se vratiti u njihov hotel.

Stvari poprime vrlo mračni zaokret kada teaser naglo presječe na Kateino beživotno tijelo koje pluta u moru.

Kad se Beth sljedećeg dana probudi, naizgled se ne sjećajući događaja od prethodne noći, ubrzo postaje mahnita kad otkriva da je njezina najbolja prijateljica nestala bez traga. Sljedeći put vidimo Beth u mrtvačnici gdje ispituje pogrebnika i grupu detektiva je li smrt bila nesretan slučaj.

Policija je odmah tretira kao osumnjičenicu broj jedan, budući da su drugi u klubu izjavili kako su se ona i Kate svađale cijelu noć. Nakon što je optužena za ubojstvo svoje prijateljice, oduzima joj se putovnica, čime se osigurava da ne može pobjeći iz Hrvatske.”