Promo

Zvijezda Harry Pottera postala zaštitno lice novog PRADA mirisa!

PR 19. kolovoza 2022.

Parfem koji željno iščekujemo!

Njezina duboka povezanost s društveno angažiranom generacijom koja zagovara promjene i osnaživanje čini je ženom koju je nemoguće smjestiti unutar okvira te ona svoj utjecaj upotrebljava kako bi nadahnula i potaknula osobe neovisno o njihovoj dobi ili spolu: drugim riječima, utjelovljenje je inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada.

„Prada oduvijek nadilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala ljepote te je brend prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja propitkuje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu sudjelovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način.” – Emma Watson, glumica i aktivistica.

„Emma Watson odiše snažnom elegancijom i pažljivim, angažiranim duhom zbog kojeg odlučno stremi k pozitivnoj evoluciji i na taj način savršeno utjelovljuje novi ženski miris brenda Prada. Širok opus njezinog rada, od glume do aktivizma, i više je nego nadahnjujuć te je svaki pojedinačni dio iskaz njezine autentičnosti i vještine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažiranoj generaciji koja zahtijeva autentičnost.” – Yann Andrea, glavna direktorica međunarodnog odjela Prada Beauty.