FOTO by Mango

Moda

Žuti top s perjem stvoren je za užarene ljetne partyje!

Daria Lovrić 21. srpnja 2023.

Sa satiniranim palazzo hlačama omiljeni su ljetni tandem!

Žuta boja često se povezuje s osjećajem sreće, radosti i pozitivnosti. Slično kao što sunce donosi svjetlost i toplinu, žuta boja može izazvati osjećaj optimizma i veselja. Riječ je o energičnoj boji koja unosi dinamiku u outfit i izdvaja vas u masi.

Žuti top s perjem 1
Žuti top s perjem – 240€

Želite li privući pažnju, sa žutom bojom ne možete pogriješiti, posebice u ljetnom periodu. Ona će istaknuti preplanuli brončani ten i vašem looku pružiti zanimljivu notu.

Crop-top ljetni je must-have komad!

U novoj Mango kolekciji za oko nam je zapeo raskošan crop-top s perjem u upečatljivoj žutoj boji. Ovaj eye-catching primjerak odličan je izbor za ljetne večernje partyje i svečane prigode.

Žuti top s perjem 2

Mi ga vidimo uz mini i midi suknje i traperice za vikend izlaske, a želite li postići sofisticiran i elegantan izgled, spojite ga sa satiniranim pallazo hlačama.

Žuti top s perjem 3

Za hrabriji pristup isprobajte monokromatski izgled, odnosno kombiniranje nijansi žute u jednom outfitu. Unutar Mango asortimana pronašli smo žute satinirane hlače koje će u tandemu s topom od perja kreirati zapanjujuć rezultat.

Žute hlače120 €

Ovu kombinaciju spojite sa zlatnim sandalama s tankim remenčićima i decentnim nakitom, a frizuru skupite u nisku punđu ili visoki rep.

Volite li upečatljive odjevne komade, ove efektne primjerke škicnite putem Mango web trgovine.