FOTO by Instagram @polished_yogi / @mylacqueredlife

Ljepota

Žuti nokti koji će nas vratiti u ljetne dane

Mia Vodopija 04. svibnja 2021.

Žarko žuta, neon žuta ili pastelno žuta, sve ih volimo

Od svih boja lakova za nokte koje su prilagođene određenoj sezoni, samo jedna boja momentalno podsjeća na ljeto. Koliko god mi voljeli tamne nijanse jesenskih ili zimskih manikura, ništa se ne može usporediti s toplim ljetnim osjećajem poput žutog laka za nokte.

Iako ljeto nije ograničeno samo jednom bojom, te iako možete imati plave, roze, zelene ili pastelne nokte, žuta boja se ipak ističe.

Žuti lakovi za nokte u svim svojim nijansama sadrže elemente zabave, topline i seksepila, što ih čini idealnim za ljetnu manikuru. Dakle, ako osjećate da je vrijeme za novu “življu” manikuru, mi predlažemo da prizovete ljeto upravo tom žutom ljepoticom.

Čitav dan si možete uljepšati zabavnom žutom manikurom. Od nježne boje limuna do intenzivne boje suncokreta, žuta je jedna od najsvježijih boja koju možete isprobati na svojim noktima.

Na vama je samo da odaberete lak za nokte u pravoj nijansi, što možda nije uvijek lako. Neke nijanse žute odlično izgledaju u bočici, a zatim na noktima ispadnu previše intenzivne ili pak neprimjetne.

Žuta je boja života, ona je boja sunca. Povezujemo ju sa srećom, energijom i radošću te se uz nju bolje osjećamo. Ona potiče mentalnu aktivnost i razvedrava nas.

Na noktima, možete ju kombinirati u nekoliko nijansi, dodati joj cirkončić, nail art naljepnice ili neki drugi ukras.

Najbolja stvar je to što žuta izvrsno odgovara preplanuloj puti te što će osunčane ruke i noge izgledat ekstra senzualno.