FOTO by Timberland

Moda

Žute ‘Timbice’ s vezicama koje jednostavno ne možemo prožvakati!

Viktoria Mikulić 27. rujna 2022.

Biste li im dali zeleno svjetlo?

Riječ je o prvoj suradnji između Timberlanda® i renomirane stilistice Venede Carter. Dva brenda pretočili su ikonski stil iz 90-ih u “trendi” verziju za novu generaciju entuzijasta.

Timberland visoke čizme

Veneda Carter je multidisciplinarni kreativni i istaknuti stilist koji je u partnerstvu s Timberlandom predstavio inovativnu kolekciju, a mi smo se odlučili fokusirati na čizme. Iako smo sigurni da bi ih mnogi nosili, mi ih nekako ne možemo zamisliti na sebi.

Timberland visoke čizme

Ove visoke kožne čizme u stilu vezanja imaju praktičan bočni patentni zatvarač, potpetice, podstavljeni ovratnik i podstavu izrađenu od najmanje 50% reciklirane plastike.

Timberland visoke čizme

Ako nas pitate, Timberland i njegova prepoznatljiva žuta boja ipak najbolje pristaju uz klasične ikonske gležnjače i ovo prednjište nam nikako nije sjelo, kao ni vezice. Mnogi zimu ne mogu zamisliti bez Timbica, no ovaj model bismo definitivno preskočili.

Timberland visoke čizme

Uglavnom, sigurni smo da će ove čizme podijeliti mišljenja. Bit će onih koji bi ih odmah kupili i prigrlit će ih kao novi trend koji se jednostavno mora isprobati, do onih koji bi najradije zatvorili oči čim ih ugledaju. Na vama je da odlučite dobivaju li ove Timbice zeleno svjetlo ili ne. Kod nas ovoga puta nisu prošle.