FOTO by Emmezeta

Dekor

Žute ili ružičaste? Emmezeta ima najsimpatičniji set čaša za gin!

Viktoria Mikulić 17. lipnja 2022.

Jer ljeto ne može proći bez oniljenog ženskog pića…

Ne znamo kako ispijate gin, je li to u kombinaciji s limetom, krastavcem, dehidriranom narančom, ili pak dodate pupoljak perzijske ruže, hibiskus ili nešto treće, no jedno je sigurno- gin je ukusan u bilo kojoj varijanti.

Volite klasičan ili pink gin, a možda i neku drugu verziju povezani s egzotičnim aromama, nebitno – o ukusima se ne raspravlja, ali o jednom da – čašama za gin.

casa za gin

Kada govorimo o gin čašama svi bismo se složili da je gin najbolje ispijati iz duguljastih ovalnih čaša na stalku, s velikom kockom leda i tonicom. Budući da nas vesele male stvari, tako su nas razveselile i ove čaše za gin koje su se upravo pojavile na policama Emmezete.

EMMEZETA ČAŠE ZA GIN ZA NAJLUĐE LJETNE PARTYJE

One dolaze u ružičastoj i žutoj boji i ako nas pitate, oba modela su dovoljno vesela da upotpune naše ljetne partyje. Na vama je samo da odlučite koju boju više preferirate. Gin čaše dolaze u setu od 6 komada po cijeni od 229,90 kuna, a naručiti ih možete putem LINKA

casa za gin

Spremate li se i vi na neku ljetnu zabavu za produženi vikend, ili planirate ugostiti najbolje prijatelje u svom vrtu? Ove čaše pun su pogodak za svako druženje.