FOTO by Orsay

Moda

Žuta, plava i zelena! U Orsay točkastim kabanicama bismo plesali na kiši!

Viktoria Šafranić 19. siječnja 2021.

Uz njih, kišobran nam nije potreban!

Kada bi morali napraviti istraživanje između osoba koje vole kišu i sunce, daleku prednost odnijeli bi ljubitelji sunca. Te zanosne žute zrake ne samo da nas usrećuju i u trenu poprave raspoloženje, već nam pružaju prijeko potreban mir. Da, svi već maštamo o ispijanju kavice na terasama dok sunce obasjava naše lice i nadamo se da će to vrijeme ubrzo doći, a do tada nam samo preostaje strpljivost.

Ipak, ne zaboravim i na onu drugu skupinu – kišni dani također imaju svoje obožavatelje, posebice romantične duše koje u tim prozirnim kapima vide posebnu raskoš. Iako kiša donosi tmurno vrijeme i sivilo, morate priznati da je lijepo promatrati je kroz prozor, dok lagano kucka po istome.

Zaljubljeni parovi znaju da su poljupci na kiši ipak najromantičniji tako da su i oni njezini vjerni poklonici. Kako biste unijeli dozu razigranosti u pomalo beživotan siječanj, predstavljamo vam Orsay kišne kabanice koje osvajaju bojama i neodoljivim točkastim uzorkom.

Možete ih pronaći u tamno plavoj, maslinasto zelenoj i jarko žutoj nijansi, a njihova cijena iznosi 399,90 kuna. Odlična je vijest da su dostupne u širokom rasponu veličina, točnije od 34-44.

Nama je žuta nekako najupečatljivija i smatramo da će ona zaista oblake baciti u sjenu. Bez obzira nosili ih tijekom šetnje sa psom, dok obavljate svakodnevne obveze ili čak možda na spoj, ovi Orsay noviteti u nijednoj vas situaciji neće iznevjeriti.

Kišne kabanice možete kombinirati uz casual odjeću poput trenirki, traperica i slično.

Za sve koji vole kišu i odjeću namijenjenu istoj, ne propustite putem linka nabaviti chic jaknice s točkicama.