FOTO by Instagram @chromofash / @oliviaandalice

Moda

Žuta i ružičasta u tandemu je HIT kombinacija ljeta!

Daria Lovrić 05. srpnja 2023.

Kombiniranje upečatljivih boja rezultira dobrim raspoloženjem!

Kombinacija žute i ružičaste boje stvara svježu, živopisnu i upečatljivu modnu kombinaciju. Ove dvije boje su međusobno kontrastne, ali se istovremeno i nadopunjuju, stvarajući zanimljiv vizualni efekt.

Spajanje živopisnih nijansi sve je popularnije, a trendseterice odlaze i korak dalje i osim što kombiniraju dvije upečatljive boje, spajaju i raznorazne uzorke.

Zara suknja – 29.95 € / Zara sandale – 19.99 € Stradivarius top – 9,99 € 

Ako ste se ovog ljeta odlučili odvažiti na nešto hrabriji korak, pokušajte eksperimentirati sa žutom i ružičastom i pronađite nijanse koje vam naviše odgovaraju. Moda je individualna, pa se slobodno izrazite i prilagodite odjevne komade i modne dodatke vlastitom stilu.

Stradivarius hlače – 15,99 € / Zara sandale – 29.95 / € Zara top – 22.95 €

Za početak pokušajte s monokromatskim odijevanjem koje podrazumijeva odijevanje od glave do pete u istu boju. Ove sezone ovaj način odijevanja vrlo je popularan među trendsetericama, posebice u ružičastoj nijansi.

River Island suknja – £15 / Tommy Hilfiger natikače – €50 / Zara top – 25.95 €

Nakon što se zaljubite u nijanse ružičaste, outfitu dodajte žute boje, počevši s modnim dodacima i obućom. Vrlo ubrzo će vas ova kombinacija izbaciti iz vaše zone komfora i toliko vam se svidjeti da ćete ju nositi cijelo ljeto.

Mohito sandale – 19.99 € / Reserved kombinezon – 22.99 €

Za inspiraciju smo složili nekoliko lookova koji sadrže modne komade iz aktualne ponude omiljenih brendova. Kolekcije poznatih brendova vrve odjećom, obućom, nakitom i torbicama u ružičastoj i žutoj jer je zahvaljujući Barbie filmu ova nijansa popularnija nego ikada, dok je boja sunca nezaobilazna u ljetnim mjesecima.

Stradivarius torba – 9,99 € / River Island sandale – £20 / Zara haljina – 29.95 €  

Upravo zato, neće vam biti teško pronaći ljetne favorite. Cijelu ponudu pogledajte putem web trgovina brendova Zara, River Island, Stradivarius, Reserved, Tommy Hilfiger i Mohito.