FOTO by Pinterest @thefrenchmadrilene / @apoorva / @fashioninspo

Odjeća

Žuta i plava – vesele boje koje ćemo ovog ljeta naviše kombinirati!

Una Lora Banjac 19. lipnja 2024.

Ako tražite najupečatljiviji kontrast…

Godišnji nam već kuca na vrata, a sve kraće ljetne kombinacije jedva čekaju da ih odjenemo i zapečatimo naš preplanuli look koji se jedva čeka stopiti sa suncem i morem – glavnim ljetnim duom koji nam služi kao najveća knjiga inspiracije!

Pinterest Natalie Yerger

Ljeto je kao stvoreno za takve lude kombinacije i žive boje! Miješanje uzoraka, materijala i dodavanje raznih detalja glavna je ljetna premisa i misao vodilja kojom se uvijek vodimo, jer, kad ćemo ako ne sad?!

Pinterest @thefrenchmadrilene / @fashioninspo

S obzirom na to da su nam, kako smo ranije napisali, sunce i more glavne stavke inspiracije – ne čudi da ove sezone posežemo za žutim i plavim favoritima!

Ove se dvije boje izvrsno slažu i pružaju našem outfitu dozu živosti i ljetnog veselja. Butter žuta se prekrasno slaže sa svjietlo plavim nijansama dok limun žutu volimo sljubiti s mornarsko plavom bojom za nešto življi look.

Pinterest Daniela Ramos

Nježnije ljetne outfite upotpunite bijelim detaljima poput sandala te slamnatim šeširićem i minimalističkim nakitom, dok življi look možete naglasiti dodavanjem još koje boje poput torbice u zelenoj ili narančastoj boji, te ga nadopunite bisernim i zlatnim ogrlicama te boho naušnicama za istinski maksimalizam.

Ove se boje predivno slažu s preplanulim tenom te ga dodatno naglašavaju. Vjerujte, uz ovakve hrabre kombinacije, komplimenti neće izostajati!