FOTO by YouTube

Zabava

“Zombie Kid” rekreirao kultni viralni video star 16 godina

admin 28. srpnja 2023.

I like turtles...

Zombi Klinac’ iz memea ‘Volim kornjače‘ ponovno se pojavio u novom videu gdje je ponovio legendarnu izjavu jednog intervju od prije mnogo godina. Iako je bilo davno, ova izjava postala je mitska i malo tko nije video viralni video kojem smo se svi smijali.

Vratimo se šesnaest godina unatrag u kratki video gdje dječak maskiran u zombija u jednom intervjuu, zamoljen da kaže svoje mišljenje o vodenom parku, jednostavno odgovara “Volim kornjače”.

Od tada je njegovo lice postalo dio jednog od najpopularnijeg memea, a video je postao viralan s preko 70 milijuna pregleda. Sve je to vidio i adaptirao odjel marketinga za nadolazeći film “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” i odlučio iskoristiti priliku za još bolju promociju.

Zombie Kid
Zombie Kid

Pronašli su klinca iz videa starog šesnaest godina, maskirali ga u zombija i pitali ga pitanje što misli o filmu “Nindža Kornjače“?

Odgovor je bio jednostavan kao i prije više od jednog i pol desetljeća – “Volim Kornjače“.

Ovo sve dio je promocije za nadolazeći film Teenage Mutant Ninja Turtles, a budući da sam ovu franšizu obožavao kao klinac, ovo je za mene poseban trenutak” – izjavio je producent filma Seth Rogen.

Ljudi su impresionirani načinom i strategijom promocije filma i bili su oduševljeni što su viralni video klinca od prije šesnaest godina uspjeli povezati sa svojim novim filmom. Genijalno!

Film u kina stiže u kolovozu i nadamo se da će nakon njega svi moći izjaviti – “Volim kornjače“.