FOTO by PR

Promo

Znate li kako prepoznati autohtone hrvatske proizvode pomoću bar koda?

PR 07. listopada 2020.

U periodu od 05.10.2020 do 29.11.2020. održava se velika nagradna igra u kojoj Tommy dijeli nagrade na svojim potrošačkim karticama u ukupnoj vrijednosti od 480.480,00 kuna

Započela je nagradna igra Tommy-ja pod nazivom „385“, osmišljena i pripremana kao specifičan projekt poticanja kupnje proizvoda domaćih proizvođača i potpore razvoju hrvatskog gospodarstva.

Radi se o jedinstvenom konceptu nagradne igre koja, osim bogatog fonda nagrada za kupce, upućuje na jačanje svijesti o potrebi kupovine proizvoda hrvatskih proizvođača, a upravo simbolika „385“ upućuje sve kupce da pri odluci o kupovini pojedinog proizvoda preferiraju i odabiru proizvode čiji kodovi počinju s „385“, jer to jamči da su kupili proizvode hrvatskih tvrtki.

View this post on Instagram

Sutra napokon krećemo…🤭

A post shared by Tommy (@tommyprodavaonice) on

Kupovinom takvih proizvoda jačaju se spone između domaćih kupaca i proizvođača, a to je ujedno i jamstvo boljih razvojnih perspektiva cijelog gospodarstva.

Poruka „Tommy zna da voliš hrvatsko“ je inspiracija koju treba imati na umu pri odgovornoj kupovini, a na taj način šaljemo poruku domaćim proizvođačima da su oni naš prvi izbor i da ih na ovaj način podržavamo.

Kao jedan od lidera hrvatske maloprodaje Tommy kontinuirano zagovara potrebu poticanja hrvatske proizvodnje i proizvođača.

To se ogleda u asortimanu gdje su u velikoj većini zastupljeni proizvodi domaćih dobavljača. Ovom kampanjom želimo dodatno potaknuti prodaju hrvatskih proizvoda i na taj način aktivno doprinijeti razvoju hrvatskih tvrtki, ali i ukupnog nacionalnog gospodarstva, te očuvanju radnih mjesta što je posebno značajno kada se nalazimo u specifičnim i izvanrednim situacijama koja negativno utječu na gospodarska kretanja.

Suradnjom sa brojnim domaćim dobavljačima a posebno sa nizom malih i srednjih lokalnih proizvođača, aktivno potičemo njihov razvoj, što je posebno značajno u segmentu proizvodnje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kako bi se stimulirala proizvodnja i povećao stupanj proizvodne samodostatnosti.

Fizičke osobe koje u gore navedenom periodu i u bilo kojoj Tommy poslovnici ostvare kupnju u minimalnom iznosu od 38,50 kuna onih artikala čiji barkod počinje sa „385“ (napomena: za proizvode na delikatesama, odnosno proizvode koji se važu, važeći barkod počinje sa „20“ ili „21“), ili kupe proizvode sa oznakom kvalitete „Izvorno hrvatsko“ i/ili „Hrvatska kvaliteta“ mogu se prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri „385“. Proizvodi koji nose oznaku kvalitete „Izvorno hrvatsko“ i/ili „Hrvatska kvaliteta“ će na policama biti obilježeni sa posebno kreiranim označivačima.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je jedinstveni kod otisnut na računu zajedno sa, imenom i prezimenom, adresom, poštanski brojem i mjestom te broj mobitela upisati na Internet stranici www.tommy.hr. ili poslati na broj 60010 (cijena SMS-a 2,40 s PDV-om).

Ovu kampanju podržava i Hrvatska gospodarska komora, kao partner u promicanju razvoja domaćeg gospodarstva, a u kampanji dodatno promoviramo proizvode označene sa oznakama „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“.