FOTO by Netflix

Film

Znate li da Jenna Ortega nije trepnula u seriji Wednesday

admin 30. studenoga 2022.

Odlična gluma, super radnja, pogledajte ako niste...

Nova serija Tima Burtona “Wednesday” otkako se pojavila na Netflixu obara sve moguće rekorde i u kratkom vremenu dobila je epitet kao jedna od najboljih ove godine.

U fokusu ove humoristične serije je Wednesday, jedina kćer obitelji Addams, a radnja se vrti oko njenog pohađanja Akademije Nevermore.

Wednesday Netflix serija
Foto: Netflix

Odlična gluma

Glumica Jenna Ortega zaradila je pohvale za svoju ulogu budući da je napravila niz uzbudljivih i neočekivanih stvari kao sastavni dio svoje glume, od kojih je jedna od njih ta da je za vrijeme snimanja odlučila ne treptati. 

Foto: Netflix

Na Twitter profilu Netflixa nedavno je objavljeno da je tvorac serije Tim Burton primijetio da Ortega nije trepnula tijekom snimanja nekoliko prvih scena i bio je toliko impresioniran rezultatom da je tražio od Ortege da ne trepće za vrijeme snimanja. 

Wednesday Netflix serija
Foto: Netflix

Ova nadnaravno prožeta serija prikazuje Wednesday Addams kao studenticu na Akademiji Nevermore, njezine pokušaje da ovlada svojim psihičkim sposobnostima te pohod u kojem treba riješiti misterij u koji su se njeni roditelji upleli prije 25 godina.

Svih osam epizoda serije možete pogledati na Netflixu i ako već niste, mislimo da smo vam pronašli zanimaciju za nadolazeći vikend.