Znamo li što sve obuhvaća estetska stomatologija?

Viktoria Mikulić 03. travnja 2017.

Što prvo primijetimo na nekoj osobi? Vrlo jednostavno – osmijeh.

Estetska medicina Meniga ordinacija – U današnje vrijeme, sve više pažnje posvećujemo našem izgledu, prvenstveno zdravlju i ljepoti naših zubi. Estetska stomatologija postala je sve popularnija među generacijama, jer upravo ova grana uspješno rješava probleme poput nepravilnog položaja zubi, slomljenog ili otkrhnutog zuba, tamnih zubiju kao i razmaka između zubi.

Obuhvaća izbjeljivanje zubi, postavljanje direktnih i indirektnih (keramičkih ljuskica), kompozitnih ispuna te profesionalno čišćenje i poliranje.

Sve se više ljudi odlučuje na izbjeljivanje zubi, jer dugogodišnje konzumiranje namirnica poput kave, cigareta, obojenih sokova, bobičastog voća ostavlja trag i potamnjuje naše zube. Umjesto klasičnog, plavog svjetla koje štetno djeluje na kožu i sluznice, u ordinaciji dentalne medicine Meniga, koristeći infracrveni diodni laser i vrhunske materijale, vaši zubi bit će u potpunosti izbijeljeni. Ova najnovija tehnologija otporna je na namirnice koje smo prethodno spomenuli, a koje štete boji Vaših zubi. Estetska medicina Meniga ordinacija.

Estetska medicina Meniga ordinacija

Nadalje, keramičke ljuskice nezaobilazan su trend koji poboljšava izgled, boju i oblik zuba. Njihova moć je u tome što u potpunosti imitiraju vašu prirodnu boju zubi. Među najnovijim istraživanjima, trajnost keramičkih ljuskica je između 5-15 godina. Zahvat je u potpunosti bezbolan i što je najvažnije, ne dolazi do upale zubnog mesa. Kako bi se na adekvatan način ovaj zahvat primijenio, minimalno su potrebna tri posjeta stomatologu, od konzultacije do brušenja zubne cakline i fotografiranja zubi pa do same izrade proporcionalnih ljuskica. Estetska medicina Meniga ordinacija.

Zašto ste baš vi savršen kandidat za ovaj estetski zahvat?

• Imate prilično očuvane zube

• Želite ispraviti manje nepravilnosti

Estetska medicina Meniga ordinacija

Na što jedino treba pripaziti?

Budući da nam dolaze topliji dani, hladni napitci pravo su osvježenje, a nakon postavljanja ljuskica, pacijent je osjetljiv na toplo i hladno. No nema razloga za brigu jer ovaj osjećaj nestaje već nakon kratkog vremena. U dentalnoj ordinaciji Meniga, dr.med.dent. Ena Meniga pobrinut će se da Vaš osmijeh ponovno zasja poput filmske zvijezde.

Estetska medicina Meniga ordinacija

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE MENIGA

Frankopanska 24

10000 ZAGREB

01/ 4849 023

frankopanska24@gmail.com