FOTO by Icy Bar

Iće & piće

Znamo gdje su najsočnije kuglice sladoleda u centru Zagreba!

Viktoria Mikulić 26. travnja 2022.

Icy Bar novo je simpatično mjesto u Tkalčićevoj 13 koje će zavoljeti svaki slatkoljubac…

Proljetni dani nešto su najdragocjenije u godini. To je vrijeme kada se priroda budi, pupoljci procvjetaju, a naša vibra postaje pozitivnija. Sunčano vrijeme mami nas da svoja četiri zida zamijenimo luksuzom koje nam donosi svjež zrak, cvrkut ptica i krajolik koji podsjeća na slikarsko platno.

Sve što želimo je uzeti svoju bolju polovicu ili BFF za ruku i samo šetati i šetati, upijati zrake sunca i smješkati se. U drugoj ruci pak zamišljamo nešto osvježavajuće, ali i slatko, poput sladoleda koji je u nadolazećim mjesecima naš najdraži desert.

Španciranje gradom i lagano shoppingiranje najbolje je skratiti šalicom kave u društvu najbolje prijateljice, a pritom i isprobati nešto novo, jedinstveno. Mi smo pronašli jedan slatki kutak u samom srcu Zagreba, gdje bismo rado odmorili nakon napornog radnog dana, ali i napravili pauzu od silne kupovine.

U proljetnim i ljetnim mjesecima, Icy Bar bit će naša najpoželjnija okrjepa kada nas sustignu visoke temperature. Ovaj preslatki bistro stvoren je za sve slatkoljupce, a unutar njihove ponude mogu se pronaći sladoledi raznih okusa, kolači, raznovrsna pića i specijaliteti kuće.

Kako je sve počelo?

POČELO JE, JEDNAKO JEDNOSTAVNO, OVAKO …

Kao velika strast prema sladoledu i još veća da svima pruže najbolji mogući užitak u slasticama u centru grada. U pripremi sladoleda koriste potpuno prirodne baze od brašna rogača, vlakna i proteina, bez emulgatora i aditiva, te samo svježe vrhnje i mlijeko. Udio voća u voćnim okusima kreće se oko 30% , a u nekima i više čak i u okusima poput marakuje i manga.

Nas je posebno oduševio sladoled čokolada excelente koji je rezerviran za sve one kojima nikada nije dovoljno čokolade.

Tu je i vanilija madagascar za sve koji vole provjerene okuse, kao i passion fruit za one koji ljeti mogu preživjeti samo na voću.

Sladoled nije samo desert, u ovom slučaju on je pravi raj za nepca, čak i ona najistančanija…

Već dugo planirate popiti kavu sa svojom bestie, ali uvijek vas sustignu neke druge obveze? Vrijeme je da je nazovete, prošetat Gornjim gradom, a na povratku razveselite odlaskom u Icy Bar koji se nalazi u Tkalčićevoj 13, jer uživanje će biti obostrano. Za dodatni poticaj, uskoro darujemo 2 poklon bona…

Više detalja o Icy Baru možete pronaći putem njihove službene stranice www.gelato.hr kao i društvenih mreža Instagram i TikTok!