FOTO by Instagram @catcaffezagreb

Zabava

Znamo gdje na kavu! Posjetite Cat Caffe i uživajte u tematskim Harry Potter pićima!

Daria Lovrić 18. siječnja 2023.

Slytherin, Hufflepuff, Gryffindor i Ravenclaw nazivi su novih poslastica!

Već smo nekoliko puta pisali o Cat Caffeu koji se nalazi u Zagrebu. Naime, riječ je o prvom cat cafeu u Hrvatskoj i osim što ima bogatu ponudu toplih napitaka, imate priliku uživati i u društvu maca.

Svake sezone oduševljavaju nas svojom atraktivnom ponudom zanimljivih pića koja ne možete pronaći na nijednom drugom mjestu. Ovog puta su još jednom pokazali kako njihova ponuda i kreativnost nema premca i predstavili nas novitete u Harry Potter izdanju.

Kamo na topli napitak? Na ukusne poslastice u Cat Caffe

Prekjučer je Cat Cafe na svom Instagram profilu obavijestio pratitelje kako započinju dva čarobna tjedna Harry Potter tematskih pića u Cat Caffeu.

„Skočite na metlu i dođite probati što smo vam zamiješali u našem magičnom kotlu.“ – poručuje vesela ekipa iz Cat Cafea.

U iduća dva tjedna Harry Pottera popularni kafić svoje će goste začarati s četiri nove verzije bijele čokolade i lattea, čiji su nazivi inspirirani domovima u Hogwartsu. Ako slučajno niste znali, škola čarobnjaštva u Hogwartsu podijeljena je na četiri doma, a svaki od njih nosi prezime svojeg osnivača.

U ponudi će se tako pronaći Slytherin, napravljen od zelene jabuke i kiwija, Hufflepuff od banane i karamele, Gryffindor od višanja i cimeta, dok Ravenclaw sadrži borovnice i jasmin.

sim što su odličnog okusa, ovi zanimljivi tematski napici osvajaju svojim izgledom. Ako još uvijek niste posjetili ovo šarmantno mjesto, volite male mace ili ste veliki fan Harryja Pottera, ovaj vikend je idealan trenutak da skoknete na kavu u Cat Cafe.