FOTO by Instagram @zara.outfits / @reserved

Moda

Zlatna u fokusu! IT komadi koje smo već stavili u našu košaricu!

Daria Lovrić 16. listopada 2023.

Nek vaš jesenski outfit odiše glamurom!

Temperature su naglo pale i napokon imamo osjećaj da je prava jesen stigla. Metalik odjevni komadi doživjeli su svoj veliki povratak u ljetnom periodu, a osim u posebnim svečanim prigodama nosimo ih svakodnevno.

Reserved baloner 1
Reserved baloner – 119,99 EUR

Ususret najglamuroznijem godišnjem periodu metalik trend nastavit će jačati, posebice u zlatnoj varijanti. Osim što smo zlatnu boju najčešće nosili na obući i hlačama, ove sezone zlatne su jakne apsolutni HIT.

Reserved baloner 2

Kako isfurati upečatljive metalik komade?

U potrazi za modnom inspiracijom, na društvenim mrežama istaknula su se dva efektna primjerka – baloner iz Reserveda i jaknica iz Zare.

Dugi baloner zlatne boje ima dvostruko kopčanje, široke revere, ukrasne manšete s gumbima, džepove s prednje strane i porub s prorezom na stražnjoj strani.

Zara jakna
Zara jakna – 99.95 EUR

S druge strane, Zarina jaknica ima okrugli izrez i prednje ukrasne džepove na preklop. Posebnu čar daju joj metalik niti i ukrasne aplikacije sa šljokicama.

Zara jakna 2

Ovi eye-catching primjerci savršeni su za svečane prigode, večernje izlaske, ali i elegantan dnevni look. Kombinirajte ih uz basic odjevne komade u neutralnim nijansama kako bi zlatna boja došla do izražaja i bila glavni adut vašeg outfita.

Svog favorita potražite putem Zara ili Reserved web trgovine ili na prodajnim mjestima.