Moda

Istančani komadi nakita za bezbrižno vruće ljeto!

PR 30. srpnja 2021.

Simboličan znak pažnje koji će vas uvijek podsjećati koliko ste ti i tvoja BFF nerazdvojne...

Bilo da ste na moru, u planinama ili na nekoj dalekoj egzotičnoj destinaciji, a osobito ako ste u društvu svoje najbolje prijateljice, sugeriramo da takvu zajedničku ljetnu avanturu ovjekovječite.

Ni jedno ljeto nije prošlo bez vrućih outfita, a ako ste još preplanuli ili to planirate postati, ili još uvijek mirišite na more, najljepša uspomena kao modni dodatak svakoj vašoj zajedničkoj ljetnoj zabavi zasigurno će biti nakit.

Volite li jednostavne ili upečatljive komade, tako je svejedno jer ovaj sjajni modni začin vaše će ljeto učiniti posebnijim. Ne samo da ćete zračiti pozitivnim vibrom već će vam ovaj accessories dati osjećaj moć, samopouzdanja.

U širokom spektru nakita iz Zlatarne Dodić, počevši od ogrlicanaušnica ili pak nanogica, teško ćete se odlučiti za samo jedan komad. Njihov nakit ne predstavlja samo modni dodatak koji će biti finalan touch svakom outfitu, već je isti statusni simbol uz kojeg ćete u svakom trenutku izgledati graciozno.

Počastite sebe i svoju BFF jednom matching kombinacijom koja će vas uvijek podsjećati na to koliko ste povezane te da uz sebe imate osobu koja vas voli bezuvjetno.

Mi definitivno sugeriramo narukvice koje će, bez obzira na nove trendove, uvijek ostati bezvremenske!

U galeriji čekirajte najljepše komade nakita za vaše zajedničke ljetne dane.

Svatko ima svoju srodnu dušu. Ako vaša dolazi u vidu najdraže prijateljice, ne propustite sudjelovati u našem giveawayu u kojem dijelimo dvije narukvice s motivom srca i otkucaja, čiji dizajn govori više od tisuću riječi…

Sve detalje možete saznati na našem Facebook profilu.