FOTO by Instagram @vesnasposa

Moda

Zimska vjenčanja mogu biti prava magija uz ove vjenčanice dostojne kraljevni!

Viktoria Mikulić 25. siječnja 2023.

Ovi su modeli prava zimska bajka…

Iako mnogi parovi za ceremoniju vjenčanja biraju proljetne, ljetne ili jesenske mjesece, zima također ima svoje čari…

Naravno, oni koji svoj najvažniji dan žele provesti u nekom božanstvenom vrtu, možda bi trebali razmisliti o nekom drugom godišnjem dobu, no svi ostali itekako mogu imati bajkovito vjenčanje u zimskom periodu.

Za početak, upravo to što ne morate brinuti o eksterijeru, već se samo pobrinuti za božanstveni ambijent unutar interijera, stvorit će vam puno manje stresa.

Ako pak imate sreće da padne snijeg, posebnije fotografije od tih definitivno nećete imati, posebice u kombinaciji s nekim rustikalnim kišobranom.

Također, zimi ćete puno lakše pronaći dvoranu i bend o kojima ste maštali jer postoji velika vjerojatnost da su isti slobodni u navedenim datumima. Nadalje, cvijeće bi također trebalo biti povoljnije i moći ćete odabrati u potpunosti nešto nekonvencionalno.

Šećer na kraju… Ljetni mjeseci možda mogu ukrasti pozornost vjenčanja, ali kada je riječ o zadivljujućim vjenčanicama, zimski mjeseci preuzimaju kormilo – pogledajte samo ove sanjive zimske mladenke!

Bez obzira što je zima, to ne znači da morate imati duge rukave, no priznajmo da izgledaju savršeno u svim ovim varijantima. Suptilno otkrivena ramena i uski rukavi u kombinaciji s čipkom, tilom i optočenim kristalima pretvorit će vas u pravu divu i svi će pogledi biti usmjereni ka vama.

Nadamo se da su vas ovi modeli inspirirali da i sami zablistate u najljepšem mogućem ruhu. Modna kuća Vesna Sposa ima najveći izbor vjenčanica koje su idealne za vaš dan iz snova, stoga ne propustite rezervirati svoj termin na vrijeme.