FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Zimska modna poslastica u boji konjaka stiže nam s potpisom Tommy Hilfigera

Krešimir Šustić 18. prosinca 2020.

Model buca u kojima ćemo izgledati stylish dok radimo anđele u snijegu

Iako nam se niske temperature koje su stigle s hladnim vremenom čine kao da smo već duboko uplovili u zimski dio godine, zubato i oštro godišnje doba još nije doseglo svoj maksimum.

Budući da ledeni mjeseci tek dolaze, potrebno je da se na vrijeme opskrbimo svim onim stvarčicama koje će nam pomoći u tome da svaki izlazak iz kuće bude udoban i topao.

Osim popularnih pletenih komada odjeće i modnih dodataka bez kojih se ni ne pomišljamo uputiti se negdje, glavne uloge naših lookova čine neizostavne čizme.

Dok u večernjim modnim izdanjima posežemo za modelima iznad koljena s visokom petom, za casual kombinacije i igru na snijegu biramo popularne i atraktivne buce.

Svaka fashionistica koja obožava raditi dobre fotke u doba kada bijeli prekrivač prekrije zemlju zna koliko je dobro imati jedan pošten par u svojoj privatnoj kolekciji.

Povodom toga, bacili smo se u potragu za upečatljivim primjercima i završili na web shopu američkog brenda Tommy Hilfiger, poznatog po izradi kvalitetnih stvarčica.

Modna poslastica u boji konjaka koju smo ugledali nas je osvojila na prvi pogled zbog zanosne nijanse u kojoj dolazi, kao i zbog brušene kože i fluffy materijala od kojih su napravljene.

Idealne su za spoj s trenirkama, trapericama, kaputima i bundama u casual kombinacijama, kao i u onim večernjim i malo elegantnijim.

Ako se vidite kako baš u njima radite anđele u snijegu i uživate hodajući po bijeloj padalini, nabavite ih na LINKU i vjerujte da nećete požaliti.