FOTO by Gina Ricci & Kristine Mullen

Modni dodaci

Zimska kapa koja štiti od hladnoće i širi blagdanski duh

admin 10. listopada 2022.

Bez obzira na to što izgledate šašavo...

Svaki put kada ujutro izađemo iz kuće biva sve hladnije i hladnije i uskoro ćemo morati izvaditi svoje omiljene zimske dodatke – kapu, šal i rukavice.

Nekada su oni bili sterilnog uzorka i glavna namjena bila im je da čuvaju našu glavu, vrat i ruke, ali danas su oni nezaobilazni dio našeg outfita i trudimo se izabrati one najljepše.

Foto: Gina Ricci & Kristine Mullen

Ovih blagdana idemo korak dalje i više nije bitno da li nam zimska kapa odgovara uz outfit već je bitno da je ona vesela i da širi blagdanski duh na svakom koraku.

Upravo smo pronašli jednu takvu i iz poštovanja prema blagdanima pisat ćemo o njoj kao slatkom modnom dodatku, ne strpavši je u rubriku Bizar – iako ima dosta elemenata da se nađe u njoj.

Foto: Gina Ricci & Kristine Mullen

Blagdansko veselje na svakom koraku…

Unutar Etsy web trgovine pronašli smo zimsku kapu u obliku okićene jelke u, naravno, zelenoj boji. Po kapi je pobacana bliješteća blagdanska dekoracija u vidu malih šarenih kuglica koje inače viđamo na drvcu.

Foto: Christa Murtha of Ladeebug Photography 

Ručno heklana kapa dolazi i u manjim varijantama tako da ćete i svoje najmlađe moći odjenuti u blagdanski outfit. 

Iako je blagdanska, vesela i širi radost ipak ćemo ostati suzdržani i nadati se nekoj kapi s malo više minimalizma i blagdanskog duha.

Foto: Gina Ricci & Kristine Mullen

Za sve one koji su u ovoj kapi pronašli svoj omiljeni zimski modni dodatak pronašli smo ju unutar Etsy web trgovine po cijeni od malo više od 5$.