FOTO by Woolie Woolie

Dekor

Zimogrozne osobe, POZOR! Woolie Woolie dekice od merino vune sve su što vam treba ove zime!

Viktoria Mikulić 11. studenoga 2022.

Imate u blizini osobu kojoj je uvijek hladno? Razveselite je najatraktivnijim božićnim poklonom…

U moru poklona na domaćem tržištu, danas je teško pronaći onaj pravi, onaj koji će biti drugačiji, jedinstven, koji će poslužiti svrsi, koji će biti utjeha u tužnim trenucima, ali i potpora u svim onim sretnim. Onaj koji će zauvijek ostati u sjećanju i koji će nas baš svaki put kada ga pogledamo, izmamiti osmijeh na licu.

Odgovor je Woolie Woolie, domaći brend kojem će se posebno razveseliti sve one zimogrozne osobe koje naredne mjesece najradije provode u toplini vlastitog doma, ali i svi oni koji obožavaju cozy stvarčice…

Kada smo primili Woolie Woolie dekice na adresu, ostali smo zapanjeni i dragi naši prijatelji, nemojte se ljutiti ako nas u posljednje vrijeme nema na kavi, ali jednostavno je teško odvojiti se od ovih fluffy prekrasnoća.  

Woolie Woolie dekice napravljene su od 100% merino vune koja ne samo da nas štiti od hladnoće, već nam pruža potreban ugođaj u hladnim zimskim danima. Riječ je o originalnim handmade božićnim poklonima za mamu, prijateljicu, jaču polovicu, bebe i djecu…

woolie woolie dekice

Ono po čemu su ove dekice još posebnije je mogućnost personalizacije. Uz boje poput prljavo bijele, sive, roze i plave te različitih dimenzija, osoba može birati i posvetu kako bi poklon bio što unikatniji.

Uz one za odrasle, tu su i Woolie Woolie dekice za mališane koje su idealni unikatni pokloni za bebe od 100% prirodnog materijala. Sigurni smo da će pronaći mjesto kod vaših najbližih, neovisno o tome darujete li ih za rođenje djeteta, krstitke, prvi rođendan… Lako se uklapaju u dječje odaje, funkcionalne su, mekane i tople… Što još možemo poželjeti? Ah da, da ih imamo uz sebe…

Osim nježne plave i vesele roze, baby deke možete naručiti i u najpopularnijoj prljavo bijeloj boji. Upakirane su u najslađu ambalažu koja će dodatno razveseliti osobu kojoj je poklon namijenjen.

woolie woolie dekice

Ako uistinu želite poklon koji ne gubi vrijednost i stvara široki osmijeh na licu te divne uspomene, ne tražite dalje od Woolie Woolie dekica. Standardne veličine dekica sasvim su dovoljne da uživate pod njima s čitavom obitelji, dok gledate božićne filmove uz vrući kakao.

woolie woolie dekice

Za sve koji čim prije žele svoju Woolie Woolie dekicu ili istu naručiti kao poklon dragoj osobi, svakako škicnite njihov Instagram profil za još više inspiracije.