FOTO by Firebox

Dom

Žig za keksiće! Stavite svoj potpis prilikom izrade ukusnih slastica!

admin 03. srpnja 2020.

Od sada svaki gost može dobiti personalizirani kolačić s potpisom

Ako ste se ikad našli u situaciji da ste napravili toliko dobre keksiće da vam nitko nije vjerovao da su domaći, od sada možete “pečatirati” svaki keksić potpisom koji garantira autentičnost.

Pronašli smo i “alat” uz koji je to moguće, a riječ je o pečatu za keksiće koji će izradu učiniti zabavnijom. Uz njega dolaze i abecedna slova te brojke, a na vama je da odlučite što ćete napisati i kakvu poruku ostaviti.

Osim da pečatom postavite vlasništvo nad keksićima ovo je zabavan način da slavljenicima darujete ispisanu poruku “Sretan rođendan” ili “Sretna godišnjica“.

Ako želite svoju zabavu podići na novu razinu napravite keksiće i pečatirajte ih imenima gostiju te personalizacijom izbjegnite situaciju da netko ostane bez svog slatkog zalogaja.

Ako ste se našli u situaciji da ste nekog povrijedili i tražite originalan način na koji ćete se ispričati, ovo je odlično rješenje. Ispecite keksiće s porukom “oprosti” i simpatičnom gestom razoružajte osobu koju ste povrijedili.

Iako plastične konstrukcije, ovaj pečat dolazi i s kvalitetnom drvenom drškom koja vam daje moć da snažno udarite i ostavite trag na svakom keksiću.

RECEPT: Keksi od zobenog brašna!

Napraviti domaće kekse je nešto najlakše što možemo, a pritom omogućiti super grickalice tijekom dana!

Radeći kekse sa zobenim brašnom ne možete pogriješiti, jer s njim ćete dobiti ono krckanje pri zagrizu i doslovno će vam se topiti u ustima!

RECEPT: Keksi od zobenog brašna!

Ovaj izvrstan i zabavan alat za vaše najdraže recepte pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od £9.99.