FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Zgrabite Tommy Hilfiger stylish torbe na akciji!

Daria Lovrić 25. studenoga 2022.

Izdvojili smo 20 najljepših modela na akciji od 30%!

Ljubav prema torbicama je nešto što se ne može opisati riječima. Šećući shopping centrima i pretražujući web trgovine, uvijek zastanemo i pregledamo novu kolekciju torbica. Ovisno o prilici i našem outfitu volimo imati nekoliko modela koji će zaokružiti našu modnu priču.

Tommy Hilfiger torbica – €139

Poznati modni brendovi polako, ali sigurno svoj asortiman prilagođavaju zimskom periodu i lansiraju nove kolekcije, od kojih su mnogi modeli na popustu.

Tommy Hilfiger torbica – €153

Studeni je mjesec poznat po svojim sniženjima, a posebice je zanimljiv zadnji vikend u mjesecu, stoga smo zavirili unutar web trgovine popularnog brenda Tommy Hilfiger i pronašli čak 20 modela prekrasnih torbica kojima ćemo oplemeniti našu jesensku i zimsku garderobu.

Šarmantne Tommy Hilfiger torbice na sniženju!

Tommy Hilfiger je američki brend, prepoznatljiv po svojoj kvaliteti i modnim komadima koji su u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Tommy Hilfiger ruksak – €111

Na popustu smo pronašli razne modele i dimenzije – od ruksaka, crossbody torbica, baguette oblika, mini verzija i većih modela za poslovne prilike. Unutar širokog asortimana, zasigurno ćete pronaći model po svom ukusu.

Odlična je vijest da su povodom Black Fridayja, Tommy Hilfiger torbice na sniženju od čak 30%, stoga požurite pronaći svog favorita.

Tommy Hilfiger torbica – €104

Cijelu kolekciju na popustu pogledajte preko Tommy Hilfiger web trgovine, a naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji.