FOTO by tommy.com

Moda

Zgrabite par Tommy Hilfiger obuće na sniženju do 50 posto!

Mia Vodopija 04. siječnja 2022.

Obožavamo početak godine upravo zbog sniženja

Nova 2022. godina je napokon ovdje. Neovisno o tome želite li ostati kakvi ste bili ili ste željni promjena, prvi dani siječnja nisu tu samo za filozofsko i psihološko unutarnje previranje, već i za shopping!

Ne želimo zvučati plitko, ali zaista smo uvjereni u istinitost izjave da kada izgledamo dobro, tako se i osjećamo. Ovo je pravo vrijeme za transformacije i dodavanje novih stvari našoj garderobi. Što ćemo novo kupiti, haljine, hlače, torbe ili možda obuću?

Na sreću, siječanjski popusti nam omogućuju da kupimo više artikala ili pak one malo skuplje koje inače ne bismo checkirali. Upravo zato vam donosimo odličnu vijest da su Tommy Hilfiger visoke čizme, gležnjače, tenisice i ostala obuća (kao i odjevni komadi i torbe) na sniženju i do 50 posto!

Tommy Hilfiger je brend kojeg ne trebamo dodatno predstavljati, brend čija kvaliteta i način izrade govore za sebe. Ako ste štedjeli i razmišljali o novim čizmama, sada kupite dva para umjesto jednog!

Crne, smeđe, visoke, niske čizme, krznene ili pak šarene tenisice odlični su odabiri koje ćete nositi u sljedećim godinama. Naš odabir Hilfiger ponude i njihovog fenomenalnog sniženja možete pogledati u galeriji ispod:

Uz boje koje pašu na sve, Hilfiger obuću možete spariti uz traperice i majicu za casual look, uz suknju, bluzu i zavodljive čarape za dozu seksepila ili pak odaberite ‘all black’ outfit uz raznobojne tenisice – izbor je vaš.