FOTO by ugg.com

Moda

Zgrabite novi par UGG čizama na sniženju!

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

Toliko su lijepe, moramo jedne nabaviti

Sigurno se sjećate shoppinga s mamom ili bakom iz djetinjstva. Dok ste se vi vrtjeli po dućanu i odabirali čizmice, tenisice i cipelice raznih boja ili onih s fora dizajnom, mame i bake su bile koncentrirane na nešto drugo.

Moramo odabrati ono u čemu ćeš moći hodati i po kiši i po snijegu, ne samo ono što je lijepo“, upozoravale su nas. Kvaliteta im je bila bitnija od svega drugoga, a iako ih tada nismo u potpunosti razumjeli, sada znamo da su bile u pravu.

Kada čitate komentare modnih stilista slavnih zvijezda, većina će reći kako je bitnije da uložite u dobar kaput i par obuće, nego da kupujete dizajnerske majice i traperice.

Očito je da svi znaju kako je kvalitetna i udobna obuća jako bitna stvar, stoga smo mi odlučile prošvrljati sniženjima kvalitetnih modnih brendova. Onaj brend koji nas je oduševio je svima poznati UGG.

Australski brend koji svoje čizme radi od posebne vune, zaludio je svijet još 2000-ih. Udobne, mekane, kvalitetne i, skupe, ove čizme su brzo postale simbolom statusa. Naše odabire možete pogledati u galeriji ispod:

Iako vam inače ne bismo predlagale jako skupe čizme, kod UGG čizmi kvaliteta je neupitna, a sada po sniženoj cijeni definitivno možete kupiti jedan par. Trajat će i grijat će vas godinama, što je bolja opcija od toga da svake zime kupujete novi par čizama.

Skuplje komade bi najbolje bilo gledati kao investiciju – to je ono što prekrasne UGG čizme definitivno i jesu.